Max Jandas nye single “WIE A FEDER IM WIND”

Han er lige fyldt 20 år,  har drenget charme, utrolig meget følelse i stemmen. Der har i måneder været et insider tip fra den tyske pop Schlager, som har handlet om Max Janda. På hans album “Wimpernschlag” der udkom tilbage i Maj 2015, kommer der nu en nr. 2 sang “Wie a Feder im Wind” som promo single udgivelse. Samplingen var planlagt til d. 8.1.2016.

I hans sang “Wie a Feder im Wind” synger Max med en lethed om de øjeblikke de fleste kender, men selv næppe kan sætte ord på. Følelsen af pludselig forelskelse, hvor overrasket man overvindes. Max formår med, sin trods unge alder, og sin sjælefulde stemme, at få de følelser helt autentisk til det punkt. Ikke underligt at Max er alle svigermødres drøm og ikke mindst deres døtre…

 

Max_Janda_Wie_a_Feder_im_Wind

For kompositionen af titlen kunne Max Janda og den succesrige sangskriver Jutta Staudenmayer (Fra hendes pen stammer denne tekst) og den internationale musiker og komponist Steven Barnacle (Visage, Samantha Fox og flere andre) vinde.

Sammen har de formået at skabe den perfekte blanding af tysk pop og Schlager.

Selvom Max Janda kun siden 2013 har haft kontrakt med Telamo, er han kommet med titler på højt profilerede opsamlings album som “Meine Melodie – Meine Stars”, “100 Superschlager” og “Melodie mit Herz- Tirol”. Det kunne også være pga. genren, for med sin bedstefar, som er musiker, snusede Max allerede som barn til sceneluften. Hans næste TV optræden er allerede planlagt – senere i år ved “Meine Schlagerwelt – Die party mit Ross Antony” på MDR.

Kilde: Telamo.de

Det skal du læse