Matthias Reims ægteskab er slut

“Verdammt, ich lieb Dich” sang Matthias Reim kun en gang for hende: Hans kone Sarah. Nu har han efter 12 års kærlighed og ni års ægteskab annonceret en afslutning på partnerskabet – Kærligheden til de to kunne desværre ingen løse. Hun har ledsaget ham i livet, sammen har de børnene Romeo og Romy.

BILD avis fortæller fra  den sympatiske sanger:

“Ja, mit ægteskab er slut. Sarah og jeg har for otte uger siden sat os ned sammen og besluttet, i venskab at gå fra hinanden. Vores følelser som vi tidligere har haft, er der simpelthen ikke mere”.

Grunden til separationen siger schlager stjernen er for lidt tid til hinanden:

“Jeg har i den sidste tid rejst meget, rent professionelt, har haft min tourne. Sarah og jeg har næsten ikke set hinanden. I løbet af tiden har vi mistet kærligheden”.

For lidt tid sammen med familien er sandsynligvis en situation, som mange berømte personligheder kender. Man skal arbejde på kærligheden og når tiden mangler, kommer kærligheden ud på et sidespor. Sammen har det tidligere par før været i vanskelige tider, men der var kærligheden stærkere end noget andet. De mødtes, og som sin stjerne på schlager himlen forsvandt, forsvandt også pengene. Også hans konkurs stod over hendes kærlighed. Nu er han atter nået toppen, pog er landet med sit aktuelle album “Unendlich” på 1. Pladsen på den tyske album hitliste og tilhørere den schlager kunstner med flest Facebook fans.

Vi ønsker dem begge godt fremover, og overvinder adskillelsens. Mattias Reim har mange fans, som støtter ham i denne tid, og hvem ved måske vender det og alt ender godt, som man siger ruster gammel kærlighed ikke.

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse