Matthias Reim – Tilbage i studiet

For ca. fem måneder siden, blev Matthias Reim indlagt pga. en alvorlig betændelse i en hjertemuskel. Alle koncerter frem til slutningen af november blev aflyst, da sangeren blev beordret ro. Efter den tvungen pause er han nu i bedring, offentligheden valgte han bevidst fra – men nu er der livstegn.

Kilde: matthiasreim.de
Kilde: matthiasreim.de

Matthias Reim takker for medfølelse

I september fortalte Matthias Reim selv for første gang om sin alarmerende diagnose – Det gjorte han på Facebook, hvor han fortalte sin fans følgende:

“Kære venner – vær ikke vred over det jeg nu vil fortælle jer. Men som i ved, er der desværre kommet noget i mellem …. Jeg vil gerne takke for de mange ønsker, de har nået mig på forskellige måder. Breve, e-mails, små gaver fra venner, tanker, selv fra fremmede og naturligvis mine fans. Mest af alt vil jeg gerne takke hver og en – men jeg kan ikke gøre det til hver enkel. Denne sympati har virkelig hjulpet mig psykologisk og givet mig en jern vilje til at blive rask igen. Min tak vil være, at jeg vil tilbage til scenen igen. Jeg tror jeg er på rette vej….”.

Tilbage i studiet

Op til jul og efter længere tid tavshed, kom der en nyhed fra Matthias Reim. På Facebook takkede han sine fans loyalitet og skrev følgende: ” I sidste uge var en stor dag for mig: Jeg var for første gang i flere måneder tilbage i studiet og arbejdede på mit nye album – det var en vild følelse. Jeg ser omsider endelig “lyset for enden af tunnelen”. Jeg ønsker jer alle en god jul. Kom godt ind i det nye år – og .. meget snart!”.

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER