Matthias Reim: Sådan mistede han alle sine penge

Med “Verdammt, ich lieb’ Dich” blev Matthias Reim en superstjerne i 1990. Men til trods for hans succes, stablede Matthias et bjerg med gæld på 13 mio. euro, som han indrømmede i et interview med “Süddeutsche Zeitung” i 2011. Han stolede på den forkerte mand, sagde han dengang. Men nu har han gjort det – han er faktisk gældfri!

Med fast ejendom, madboder og endda et tagdækningsfirma, har Reims tidligere manager har formøblet sangerens aktiver. Også han havde det godt: En båd, et hus i Florida, der rejser – stjernen levede sin drøm. Men en dag vågnede Matthias og fandt ud af, at hans penge er væk. Ifølge interviewet omkring 13 millioner euro. Tak til manageren. Han havde tillid til den forkerte mand. Konsekvensen: Han fyrede sin manager og indgav personlig konkurs i 2006. Et hårdt slag og en hård tid for den tidligere superstjerne! Han var trods alt ikke alene, han havde allerede flere børn at tage sig af på dette tidspunkt.

I dag er Matthias Reim igen gældfri. Hans album “Unendlichkeit” fra år 2015 landede som nummer 1 af de tyske albumhitlister, og også de følgende albums solgte godt. Matthias Reim kommer ikke til at opleve dette igen, med sikkerhed.

Sådan kunne det fungere med den økonomiske sikkerhed

Ligesom for Matthias involverer det for mange mennesker: Fratræden, eksistentiel frygt og følelsen af at blive ikke længere accepteret af samfundet. Og nogle gange hjælper skæbnen en lidt videre.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse