Matthias Reim: Online dating – Nu fortæller han!

Foto: Semmel.de

Matthias Reim har haft mange forhold og ægteskaber. I et par år nu, takket være Christin Stark, har han endelig følt, at kærligheden er ankommet. Power-parret mestrer enhver krise. Men har Matthias Reim nogensinde ledt efter en partner på internettet?

Matthias Reim og Christin Stark har været uadskillelige i flere år. Ikke kun privat, men også musikalsk harmoniserer de perfekt med hinanden. Begge roser altid hinanden i interviews. I podcasten “Aber bitte mit Schlager” blev Matthias Reim spurgt, om han faktisk havde prøvet online dating. I dag søger især flere og flere mennesker lykken online. Matthias Reims mening om dette er ret klart:

”Gudskelov, jeg kom aldrig ud i den situation, hvor jeg skulle udveksle information over Internettet, så jeg brugte aldrig tinder eller noget. Jeg var mere eller mindre altid i faste hænder igen meget hurtigt, det kan jeg slet ikke bedømme.”

Ægteskab ikke udelukket!

Selvom han havde været single i lang tid, ville Internettet ikke være en mulighed, når det kom til kærlighed. Matthias Reim: ”Jeg kan ikke forestille mig at blive forelsket over Internettet eller en virtuel snak. På ingen måde! Når du er tæt på nogen, skal du kunne lugte dem. Der er så mange faktorer, og indtil videre – gudskelov – der har passeret mig. Og som det ser ud, forbliver det sådan.” Fordi han er tilfreds med sin Christin!

Når han bliver spurgt om ægteskab, understreger han, at intet er udelukket. Men han ville så gifte sig uden meget besvær, privat med Christin Stark og højst de nærmeste. Han udelukker heller ikke et spontant bryllup, men det vil bestemt ikke være et stort bryllup, og det ville finde sted væk fra offentligheden.

Vi er spændte!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse