Matthias Reim og Michelle: Ikke flere sange sammen?

Michelle og Matthias Reim er ikke kun det, mange drømmer om professionelt: De to var engang et par, men er stadig så nære venner, at de stadig kan samarbejde med succes. Ufattelig for mange eks-par. Og alligevel har Matthias nu annonceret, at der ikke vil være flere sange sammen …

Matthias og Michelle gik hver til sig i de tidlige 2000’ere. De har en datter – Marie – men Matthias og Michelle blev aldrig gift. Hvem ved, måske er det derfor, de to stadig fungerer så godt sammen: I maj 2011 ramte deres første duet “Idiot” som en bombe; ”Nicht verdient” fulgte sidste år.

Selvom de to fungerer meget professionelt som et par, er der ikke nogen ny sang af Matze og Michelle i øjeblikket. Årsagen til dette er faktisk ganske enkel: Matthias har simpelthen ingen sang tilbage, der er gode nok.

For sit nuværende album “MR20” skrev han bogstaveligt talt alt, hvad han havde i sig selv, afslørede han i MDR. Men så snart han har en ny schlager-sang, der passer til de to, står intet i vejen for en ny duet! Det er da gode nyheder!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse