Matthias Reim: Nye album 2013 „Unendlich“

I januar fejrede Matthias Reim med sit nye album “Unendlich” 2013 sit store come back. I 90erne fik han sit store gennembrud med “Verdammt ich lieb dich” sangen blev en succes i schlager musik verden. Men da sangen “Matze” udkom stoppede det hele igen. Han kunne ikke lave en efterfølger. Men med det nye album “Unendlich” 2013 kom succesen tilbage.

Efter hans evergreen “Verdammt ich lieb dich” landede, var der i lang tid stille om den publikumselskede Matthias Reim. Han var plaget af gæld og personlige problemer, og det tog ikke lang tid før der kom negativ sladder i overskrifterne. Efter at have være kommet sig over sin gæld og fået styr på privat livet, tog han sig igen sammen og kom med et album i 2005 “Unverwundbar”. Albummet indholdte 12 stærke numre, som er udtryk for hans sårbarhed, men også at man kan overvinde krisen

Matthias Reim: Nye album 2013 „Unendlich“

I 2010 kom Matthias Reim album “Sieben leben”, hvilke straks fik Platin. Dette album var så vellykket at man havde høje forventninger til det helt nye album “Unendlich”. Han skuffede ikke sine fans: Albummet røg hurtigt til tops på listerne, scenen er blevet hans nye hjem og medier og fans råber efter ham igen. I øjeblikket er Matthias Reim på en fuldendt turne med “Unendlich” tour gennem Tyskland. Og han kan være stolt af sin nye cd, den indholder 15 sange der er blandet med følelse, romantik og en smule funky, der er noget for enhver smag.

Albummet hedder “Unendlich”, fordi Matthias Reim har brugt uendelig tid på at færdiggøre sit album, det skulle være perfekt, og ud over at være sanger er Matthias også sangskriver. Samtidig med sin egen cd producerede han også for Michelle hendes nye cd “L´amour”. Og med hans nye album vil han gerne takke sine fans der har være loyale over for ham også i de svære tider.

Matthias-Reim-unendlich

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse