Matthias Reim: med “Unendlich” kan nu ses i biografen

Matthias Reim beviser at selv efter en længere pause er der ingen skade sket. Tværtimod, schlager stjernen med det seje læder outfit er kommet tilbage på den tyske scene. Med “Unendlich live” dvd’en er det en succes for alle fans, der ønsker at være sammen med andre om sangene og ekstra materiale. Den er indspillet ved en Open air koncert den 25 maj 2013 i Dresdner Jungen Garde. Live optagelsen viser hvor storagtig Matthias Reim er, med udendørs kulisser og den Open air i Grosse Garten i Hovedstaten.

Matthias Reim ved koncerten i Dresden: “Det skal ikke kun være i ens erindring, men også give appetit efter en open air koncert. Alle kender; Musik under åben himmel er simpelthen en uforglemmelig oplevelse, ikke kun for tilskuerne, men også for os på scene”.

Matthias Reim på det store lærred

DVD´en udkommer den 12. juli. Den omfatter bonus materiale til alle de fans som ikke selv kunne være til stede selv. Men allerede den 9. juli kan fans som er interesseret, opleve filmen sammen med schlager stjerne i Berliner Babylon. “Denne gang forbliver alle tør med sikkerhed”, siger Reim og hentyder til den voldsomme regn der kom den dag i den Grosse Graten. Tip: koncerten vil også blive vist den 13. juli på MDR kl. 19.50.

Matthias Reim i biograffen

Kilde: Schlagerplanet.com

 

Det skal du læse