Matthias Reim føler sigt udbrændt: Semino Rossi føler med ham

Matthias Reim har det ikke godt. På grund af en udbrændthed har han aflyst alle optrædener indtil årets udgang. Hans turné blev afbrudt, og nu er han i bedring hjemme hos sin familie. Med sin baby Zoe og sin kone Christin – en pause, som han har desperat brug for. Udbrændthed er blevet udbredt – Semino Rossi tog også fri i år, fordi det hele bare blev for meget. Nu har han et par personlige ord til Matthias…

Semino Rossi og Matthias Reim er to schlagerkunstnere, der har stået på scenen i flere år. De kender hinanden, og de værdsætter hinanden. Det er derfor ikke overraskende, at Semino også er bekymret for sin kollega.

Schlager.de mødte Semino på en pressetur til Mallorca, og der viste han sig betænksom: “Ja, det har jeg hørt om, for jeg var hans stedfortræder ved en koncert for 14 dage siden, fordi han desværre var syg. Hør: Vi er alle mennesker, det kan ske for os alle – ingen er beskyttet mod det. Det er vigtigt at tale om det.”

Dette er, hvad Semino har at sige til Matthias Reim

Semino Rossi har bevidst taget en pause. Med succes, som han afslørede for os: “Jeg har det egentlig fint. Jeg tog en fem ugers pause, og det var meget vigtigt. Jeg havde en masse Promotions på det tidspunkt, og det var for meget på én gang. På et tidspunkt sagde jeg bare stop. Jeg ville ikke have, at det skulle trække ud, så jeg trak i snoren tidligt, før det blev rigtig slemt. Og nu føler jeg mig godt tilpas og fortsætter. Ikke for meget for nu, men jeg er der.”

Men fem uger virker alligevel ret kort. Semino forklarer, hvorfor det ikke desto mindre hjalp ham: “Fem uger var ikke meget. Men jeg sagde nok på det helt rigtige tidspunkt, at jeg ville tage en pause, før det blev for meget. Måske ville pausen have været længere, hvis jeg ikke havde lyttet til min mavefornemmelse så tidligt.” Matthias Reim burde nok have lyttet til sin mavefornemmelse en gang imellem.

Ifølge nogle medier rapporter faldt han endda sammen på lægekontoret. En truende situation, som hans læger straks erkendte og sygemeldte ham på stedet. Det var ikke så slemt i Seminos tilfælde, men tanken om en kollega, der er syg, får Semino til at tænke: “Der er ingen rigtige råd. Det er en følelse. En følelse, hvor han selv skal bestemme, og han skal tage sig god tid. Det er det vigtigste.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse