Matthias Reim fejre fødselsdag

Fra pop millionær til at være insolvent. Dette er den korte version af  Matthias Reim livshistorie. Men schlager sangeren har kæmpet sig tilbage og  glæder sig igen over den store succes. I dag fejre han sin 56. Fødselsdag, Tillykke.

I 1957 blev Matthias Reim født i Korbach. Søn af en lærer, han tog gymnasiet i Göttingen, og studerede tysk og engelsk. Studerede i 18 måneder: Musikken rykker sig mere og mere i forgrunden, han komponerede og skrev tekster. Så han havde ikke tid til at gå til foredrag og passe sine studier.

I 1990 indsender han sit indspillede bånd til ZDF værten Wim Thoelke – han var så begejstret for optagelserne, at han tog den ukendte sanger med i sin udsendelse. Matthias Reim sang sangen, der skulle ændre hans liv: “Verdammt ich lieb´Dich”. Titlen blev solgt i 2,5 millioner eksemplarer verden over og var 16 uger på den tyske musik chart.

Matthias-Reim-1

Efter elleve år i show branchen, kom i 2001 nedturen: Reim beskyldte sin tidligere manager og formueforvalter, hans undergang og for at få ham i gælds fælden. I 2006 måtte han erklære sig insolvent med 6,5 millioner Euro. Men hans fans som kalder ham Matze var ham trofaste: Tak til professionel hjælp og støtten fra familien, blev han i 2010 igen gælds fri. “Nu begynder en ny fase i mit liv” fortalte han dengang til BILD.de i et interview.

I dag lever han sammen med sin tredje kone Sarah og sammen har de deres børn, de bor i Bordensee. Men den fornyede succes har kostet ham hans hustru. Matze har fire børn med fire forskellige kvinder, blandt andet med schlager sangerinden Michelle, har boet 10 år på Mallorca. Beslutningen, om at komme tilbage til Tyskland, var også forbundet med stress, der hang sammen med den megen rejse. Ved årsskiftet 2011/2012 ville hans hjerte ikke mere, han kollapsede, måtte lade sig operere og holde en pause. Siden da ryger han mindre og er mere opmærksom på sin krop.

Og denne kraft har han brug for: Tilbage i show branchen overrasker han sine fans med det nye album “Unendlich” og fulde koncert haller.

Tillykke med dagen Matze.

[box_info]Kilde: Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse