Matthias Reim – Er Christin Stark hans nye kærste?

Er Christin den nye Michelle? Fornylig var  Christin rødhåret, nu er hun blond og med hendes platin blonde korte hår, ligner Christin Stark til forveksling Matthias Reims ex kone Michelle. I efteråret gik der rygter, at den 23 årige schlager sangerinde var romantisk involveret med Matthias Reim. Christin Stark passer i hvert fald ind i billedet. Nu lyder rygterne, at Christin Stark skulle have udtalt sig om forholdet til Matthias Reim. I følge BILD taler den unge sangerinde om kærlighed.

“Jeg er definitivt forelsket i Matthias. Vi gør os meget godt og er meget ens. Vi er med sikkerhed sjælevenner”

Det første skidt er taget

De to turtelduer har selv taget det første skridt. Det forlyder at Christin Stark allerede er flyttet ind i Matthias Reims villa i Radolfzell. Matthias Reim og Christin Stark skulle efter sigende være mødtes til et musikprojekt de skulle lave sammen:

“Når man arbejder i et studio med musikken, opretter man stærke bånd. Det er en tillid der forbinder. Efterhånden kommer man ganske tæt, hvilket er logisk.” Fortæller Stark til BILD

Vi giver ingen garanti for om historien fra BILD på nogen måde er sandt.

Ægteskabet er slut

I oktober chokeret Matthias Reim hans fans med nyheden, at det var slut mellem hans kone Sarah og ham. De var sammen i 12 år og sammen har de to børn, som begge bor hos deres mor. Skilsmissen formåedes at være forgået fredeligt, i følge oplysningerne fra parret selv. “Vi er gået i venskab”. 

Matthias Reim har været gift tre gange og har fem børn med fire damer, den ene er med schlager sangerinden Michelle.

Matthias-Reim-Chirstin-Stark

[box_info]Kilde:Schlgerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse