Matthias Reim: Efter udbrændthed – comeback i december?

For nylig måtte alle datoer i september og oktober for Matthias Reims-turné, udskydes. Han fik efter læges ordre ordineret en pause på to måneder. Nu er de nye datoer sat – kommer der comeback i december?

Matthias Reim med ærlige ord til sine fans

Matthias Reim meddelte for nylig åbent, at en pause er uundgåelig.

Jeg har ondt af mit publikum, mine musikere, min tourmanager og hele personalet på min turné – men der er ingen anden måde: Jeg er nødt til at aflyse alle planlagte forestillinger i de næste to måneder. Jeg har tøvet med en masse ting i løbet af de sidste par måneder, som alle er faldet sammen nu,” delte han på sine sociale mediekanaler.

Nu er der dog håb om et comeback i den nærmeste fremtid.

Arrangøren annoncerer nye datoer

Arrangøren Semmel Concerts har nu offentliggjort nye datoer for de fleste af de udskudte koncerter. Den 1. december i Freiberg skulle Matthias Reim tilbage på scenen. Yderligere fire datoer følger, før turen er planlagt til at fortsætte i marts og juli 2023. Drøftelser med de ansvarlige myndigheder og operatører er stadig i gang for Oranienburg og Nürnberg. Koncerten i Potsdam er aflyst uden erstatning, billetter kan returneres til de steder, hvor de er købt.

Vi ønsker Matthias en hurtig bedring!

Kilde:Schlager.de.

Det skal du læse