Matthias Reim: Det nye album på vej

Matthias Reim er tilbage. Efter følgerne af den alvorlige hjertemuskelbetændelse, har Matthias Reim brugt de sidste måneder på at komme sig, og det fejrer schlager sangeren med sit scene comeback. Den 20 februar vil Matthias Reim være gæst i Florian Silbereisen show “Das grosse Glückwunschfest”. I de seneste uger har det allerede været kendt at Matthias var tilbage i studiet og arbejde på sin nye plade. Og nu er der endelig nyheder om det nye album.

Kilde: Matthias Reim Facebook - Billedet er fra en ældre koncert.
Kilde: Matthias Reim Facebook – Billedet er fra en ældre koncert.

Titlen på det nye album er betydelig

“Phoenix” vil albummet hedde, og at Matthias Reims comeback sker i 2016. En sigende title, da Matthias Reim ofte i livet, føler sig som en Phoenix , ved at rejse fra asken tilbage på scenen. Og også denne gang er det en strålende comeback, hvoraf hans fans kan glæde sig. Ikke kun udgiver han en ny plade,  Matthias Reim tager også på en stor sommer 2016 tour “Phoenix Live”.  Før Touren forventes albummet “Phoenix” at udkomme d. 15.4.2016.

Digital pressekonference til februar

Flere gode nyheder fra sangeren er, efter at flere datoer samt albummet måtte aflyses i 2015 efter den alvorlige sygdom. Derfor er der en ekstra potion Matthias Reim i 2016. Ved sin optræden hos Florian Silbereisen, giver han sikkert en forsmag på en ny sang, men den 18.2.2016 vil Reim give en digital pressekonference i Berlin. Dette vil blive sendt live fra underholdnings blade BILD. Schlagerplanet er også med Live fra stedet og vil fortælle om pressekonferencen. Vi her på tyskschlager vil vi også følge med.

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER