Matthias Reim angst for sit helbred

I sommeren 2015 fik Matthias Reim en hjertemuskelbetændelse, der fik musikeren helt væk fra scenen. Denne smertelige erfaring bearbejdede sangeren med sit nye album “Phoenix”. Men nu fortæller BILD avisen i et interview, at hans angst om hans helbred er kommet igen. Især da hans ven Roger Cicero også fik en hjertemuskelbetændelse og som uventet døde d. 24. marts 2016 som følge af et slagtilfælde.

“Rogers død gav mig et chok. Jeg er kommet til at indse, efter denne meddelelse, hvor hurtig lyset kan slukke. Jeg har det hele tiden i mit hoved og observere mig selv og min krop konstant”.

Angsten bliver

Schlagersangeren har lagt sit liv helt om og fået nye prioriteter. Han dyrker mere sport, spiser sundere og forsøger at undgå stress. Fuldblods musikeren fortæller også, at han ikke længere ønsker at sætte hans karriere på spil for helbredet. Videre fortæller han også at hans kæreste Christin er mere opmærksom på ham, og bremser den energiske mand. Og så fortæller han: “Angsten vil ikke forlade mig. Bekymringer om at der igen er noget som ikke helt er rigtig. Småting jeg normalt ikke plejede at bemærke”.

Matthias-Reim-1
Musikalsk bearbejdning

I hans nye album “Phoenix” bearbejder han sin traumatiske oplevelse i selvbiografiske tekster og gør det, trods bagslag, også musikalsk fortsætter med at komme. I år tager Schlager sangren på Tour og afholder de koncerter, som han måtte aflyse sidste år.

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER