Martin Scholz “Atemlos

Manden med den kraftfulde “ru stemme” er tilbage. Martin Scholz, efter mange år i spidsen for Touché, han har brugt måneder i studiet, og hans egne moderne fortolkning af finpudset Schlager og er nu med sin helt nye single “Atemlos”. Samtidig er det en forsmag på ​​hans solo debut album, der vil blive offentliggjort næste år via TELAMO, præsenter Bremenmusiker en lidenskabelig kærlighedserklæring tilsat musik, der lyder drømmende.

„Ich fühl, dass ich angekommen bin/Ja, genau da wollt’ ich hin/und glaub’ mir: Da werd’ ich bleiben/mit dir“, synger den 38 årige.

De første skidt mod en sangkarriere tog Martin Scholz som 15 årig, med sit første band Scénic Fleur. Efter arbejde i udlandet tog han videre med mere band erfaring – og med Hydroplanes kom gennembruddet i 1996. Som ledende producent var Dieter Bohlen, til boybandet Touché som sidst i halvfemserne havde det ene hit efter det andet. Over 5 millioner plader solgte bandet, de udgav et dusin singler og fire studio album indtil deres opløsning i 2002.

Er uddannet frisør, der til Oktober kan fejre sin 39 årig fødselsdag. Årene efter opløsning af Touché blev han vært på diverse kanaler (bl.a. Kabel eins, Sat 1 og super RTL) i programmer som “Verbotene liebe” og “Aktenzeichen XY.. ungelöst” såvel en spillefilm optræden, men han lod aldrig sin store passion ude af syne: Musikken. Parallelt med live shows havde han talrige scene optrædener i forbindelse med album optagelserne – og med hans afslappede schlager lyd fik han alene over 5.000 fans på Facebook, og med “Atemlos” beviser han i sit næste kapitel sin karriere:  Højt i norden  er der en ny stjerne på schlager himlen.

Martin-Scholz

Kilde: Telamo.de

Mere info på: Martin Scholz

Det skal du læse