Martin fra Fantasy skal opereres

Efter sit ski uheld tilbage i februar 2015, hvor Martin fra Duoen Fantasy, fik revet sit korsbånd, kæmper sangeren stadig med eftervirkninger fra hans skade. Som Fantasy fortæller på deres Facebook side, må Martin opereres. Tidligere antog han, at en behandling kunne foretages uden operation. “Så kom den dårlige nyhed til Martin og hans fans: Han må opereres – den 19. maj”, sådanne skrev Fantasy på sin Facebook side.

Desværre har dette også konsekvens for duoens tour: To terminer må aflyses. Den ene dato er den 29. maj i “Kulturhaus” i Aue – som vil blive afholdt den 6.9 i stedet. Den anden koncert er den 31.5 og den nye dato herfor, vil snart blive offentlig gjort. Andre datoer er ikke berørt af operationen.

indtil slutningen af november er Fantasy på stor tour gennem Tyskland. 1. august går turen en smut til Danmark til Schlager Festival i Roslev og giver en koncert på 2 timer.

Med deres nummer 1 Album “Eine Nacht im paradis” kan de tegne sig for den største succes i deres karriere, hvor de i Tyskland og lige så i Schweiz, fik en top placering og opnåede guld.

Fantasy Martin
Billede fra Facebook

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER