Marry: Drama om hendes fars død

Foto: marry-music.de/

Marry er faktisk kendt som en humoristisk schlagersangerinde. Men nu skal den 40-årige klare dårlige nyheder. Hendes elskede far er død.

I går postede Marry (også kendt som Marion Möhlich) denne dårlige nyhed på Facebook: ”Det brister mit hjerte, FAR. Hvil i fred.” Der er også et foto af Marrys hånd, der holder hendes fars.

Marry: Koncerter aflyst

Du kunne allerede på forhånd gætte, at det gik meget dårligt for hendes elskede far. Fredag ​​meddelte Marry, at hun ikke ville deltage i sine planlagte optrædener i weekenden, fordi hendes fars helbred var forringet. Schlagerstjernen Anna-Maria Zimmermann formodes at træde til for Marry. Den 40-årige kommunikerede ikke, hvorfor Marrys far skulle dø.

Marry har gjort sig bemærket i Party- og Ballermann-scenen i de seneste år. Egentlig skulle hun dukke op på Mallorca-Fernsehgarten for en uge siden, men måtte udsættes til september på grund af oversvømmelseskatastrofen. Det er stadig uklart, om hun vil realisere denne dato. Vi ønsker Marry en masse styrke i disse vanskelige timer!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse