Marisa Donato: Unsterblich

Foto: Telamon / (c) Sascha Erbach

En stemme – et navn – Marisa Donato. Den sympatiske luxemburgerinde har været på scene i mange år og udgiver nu endelig hendes første studioalbum. Ventetiden var det værd – “Unsterblich” hedder hendes debut album og er et godt eksempel på en vellykket blanding af dansebar numre og følelsesladende ballader. Optimisme, følelser og moderne, dansebar lyde, som er perfekt skræddersyet af succes producenten Christian Geller, til hver eneste titel på “Unsterblich”. Sammen har de lavet et vellykket første album til Marisa Donato, som får hjerterne i schlager fans til at slå hurtigere.

På longplayer præsenterer Marisa Donato sin egen skønne titel og er ikke bange for at hylde den store Andrea Jürgens. “Mama Loraine” er en af titlerne, som Maria Donato har lagt sin helt egen følelsesmæssige præg på, uden at ændre den grundlæggende struktur. Også med Andrea Jürgens klassikere som “Playa Blanca”, “Japanese Boy” og “Dabei Liebe ich euch beide” tager luxemborginden hver eneste tekstlinie.

Titelsangen “Unsterblich” er en sang med glæde og får en schlager fan til at danse. Melodien er iørefaldende og moderne, hvor omkvædet invitere dig til at synge med. Det er en af mange titler på albummet der viser, at Marisa foruden store sange og med egne titler kan overbevise. Tekster som “Sterne sind nah, Di kannst sie greifen” og “Wir können unsterblich sein, wenn wir nur wollen” giver et første indtryk på Marisas positive og optimistiske stil, at føle og høre hver sang på.

Også på balladerne skinner Marisa Donato gennem med hendes mangesidet stemme som eks. titlen “Ohne dich” – en rolig og følelsesladet sang, der udvikler sig til en stærk salme med mange romantiske lyd detaljer, der er harmonisk koordineret.

Marisa Donatos debut album “Unsterblich” bærer i hver titel Marisa lyd, med den positive optimisme der er, og er den røde tråd gennem hele longplayeren. At tro på sig selv, ikke give op, se positivt frem, tage risici, leve og nyde øjeblikket – fordi kun dem, som forbliver tro mod sig selv, kan inspirere andre og det skaber Marisa Donato med “Unsterblich”. Dynamikken og alsidigheden i Marisa Donatos stemme berøre en fra første tone og giver albummet det sidste strejf. Albummet “Unsterblich” mister ikke klasse, fordi man finder nye, små detaljer, der gør lytningen forskellig artet.

Albummet „Unsterblich“ er i handlen og kan købes her: Marisa Donatos

Det skal du læse