Mario & Christoph præsenterer BERGKRISTALL FESTIVAL 2018 i Seefeld

Kilde: Mario & Christoph Facebook

Flag svinger, glødende fans og uhæmmet glæde til musik.

For syvende gang fandt “Bergkristall Festival” sted i Seefeld den 17. – 20. maj 2018. Det gør Mario & Christoph taknemlige og stolte, at dette er blevet et populær punkt i Seefelder arrangements kalender.

Mere end 2000 fans fra hele verden er hvert år i de fire dage dagligt strømmet til Seefelder Casino-WM-Halle! Helt fra USA og Canada kom der fans. Ikke alene Mario & Christoph, men også de optrædende gæster på scenen, gav en herlig stemning til gæsterne.

Også i 2018 kunne Mario & Christoph formidle denne spontane livs følelse: “Dolce Vita in den Tiroler Bergen” ved den 7. Bergkristall Festival. Sammen med mange kendte kunstnere på scenen, så  som Kastelruther Spatzen og Alexander Rier. Allerede ved starten gik det forrygende, og de kunne igen nyde fuldt hus.

Efter en herlig velkomst denne aften i det skønne forårsvejr i kurparken ved Seefeld, var den næste dag med fuld hus WM-Halle. Super stemning, svingende flag og et program fyldt med højdepunkter: Pfunndskerle, Michelle Ryser og Kastelruther Spatzen fik salen til at koge: Mario & Christoph! De to leverede et fire dags program. Svært at tro: Deres første festival var stadig i tankerne, og de to skænkede selv øl den gang. Dette er umuligt nu, med festivalens størrelse.

På de følgende dage trak Alexander Rier, Musikapostel, Duo Marcella Carin, Marco Spiegl, Maria da Vinci, Hattinger Buam og duoen Mann-O-Mann tusinder til. Konklusionen på musik festivalen: Mere sjov får man ikke.

Glæd dig til Bergkristall Festival i juni 2019. Med er: Amigos og Bernhard Brink! Mere information kan ses på nedenstående link:

info@marioundchristoph.at

Det skal du læse