lørdag, august 20, 2022

Marie Reim oplevede fysisk og psykisk vold i et forhold

Hun er kun 22 år ung – men hun har allerede oplevet meget i sit liv. Blandt andet at en person, du elsker mere end noget andet, kan gøre forfærdelige ting ved dig. I et interview fortalte hun om de traumatiske oplevelser.

Hvorfor pakker datteren til Matthias Reim og Michelle  denne forfærdelige oplevelse ud lige nu? Nå, den 5.aug udkommer hendes nye album “Bist du dafür bereit?” og Marie Reim har selv skrevet alle sangene til albummet. Så det var også en slags bearbejdning af oplevelsen. Selvfølgelig kommer følelser fra fortiden op igen – uanset om man kan lide det eller ej: ”Hver sang er min personlige historie – hver sang er skrevet af mig. Jeg beskriver oplevelser, som jeg nok aldrig ville have afsløret for 1-2 år siden. Du ledsager mig på dette album gennem mine sværeste tider til den skønneste følelse af lykke,« siger den 22-årige.

Marie Reim: Vold kan tage forskellige former

Men hvad mener den unge musiker helt præcist med “de sværeste tider”? Det bliver tydeligt i sangen “Durch den Regen”, hvor hun synger: “Fra vold til skuffelse, jeg har oplevet alt.” Sammenlignet med “Freizeit Revyen” indrømmede hun triste detaljer: “I denne sang taler jeg faktisk om fysiske og følelsesmæssige vold jeg har oplevet i et partnerskab. Det var forfærdeligt.” Hvor forfærdeligt! Hun udholdt torturen i lang tid – for længe: “Jeg vidste ikke bedre på det tidspunkt. Du skal først lære at forstå, hvad der er galt.” I dag ved hun det, og med denne sang vil hun ruske op og beskytte andre og sige: sådan noget skal ingen finde sig i!

Hendes nye kæreste lader hende skinne igen

Hendes nye kærlighed Vinzenz, som hun har været i den syvende himmel med i et par måneder, hjalp hende med at bearbejde disse frygtelige oplevelser og forlade fortidens spøgelser. For efter sådan en kæmpe skuffelse skal man genvinde tilliden. Det tager tid at indse, at ikke alle er ens. At der er mennesker, der behandler dig godt. Sådan en har Marie Reim heldigvis fundet – for i sidste ende bliver alt godt…

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER