Marie Reim: Hendes søde hund har en tragisk fortid

Sangerinden Marie Reim kunne ikke være mere glad i øjeblikket. Hun har været i den syvende himmel i et par måneder. Hun er også godt booket som musiker. Men især pigen Carla sørger for store øjeblikke af lykke i hendes liv. De to har en særlig trist historie til fælles…

Marie Reim: “Carla betyder et del af hjemmet for mig”

På “Schlager Radio Schlagerhammer” i Slotsparken Oranienburg fortalte Marie Reim, som allerede har oplevet fysisk og følelsesmæssig vold i et forhold, udelukkende, at hun godt kan lide at tage den firbenede Carla med til forestillinger: “Hun er en der altid følger mig. Og for at være ærlig: det er meget mere behageligt i sengen på hotelværelset…” Det ville mange hundefans sikkert være enige i. De to har et tæt forhold, musikeren gav trods alt lille Malteser et kærligt hjem for mere end tre år siden. ”Jeg fik hende for tre et halvt år siden. Hun var tre eller fire uger gammel, så egentlig alt for ung. Hun kom fra dyrevelfærd – jeg ved ikke om hun blev forladt eller mishandlet. Hun blev fuldstændig forsømt, og så tog vi os af det,« sagde den 22-årige.

“Jeg skal altid tænke over det et øjeblik”

En trist historie, som Marie afslørede, men der var også positive ting at berette. Fordi datteren til Matthias Reim og Michelle stadig er forelsket. Marie Reim elsker det, når hendes kæreste Vinzenz følger hende til koncerter. Han giver hende den nødvendige hvile før forestillinger. Har hun andre ritualer, før hun går ind på scenen? ”Jeg skal altid tænke over det meget kort før forestillingen, så det hele fungerer. Har jeg alle teksterne? Er alle sange opført? Ved jeg, hvad jeg vil sige i talen? Men mest kommer det alligevel spontant. Og det er meget bedre, end når noget er planlagt,« siger hun selvsikkert.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse