Marianne & Michael fejrer 40-års jubilæum med stor tour

Ransbach-Baumbach, Frankenthal, Bad Orb, Gifhorn og Göppingen står stadig på deres tourplan “40 Goldene Jahre” fra Marianne & Michael. Drømmeparret af folkemusik strækker sig gennem det tyske landskab.

Marianne & Michael: 40 år på scenen

Selv efter 40 år hører de stadig til top-stjernerne i folkemusik: Marianne & Michael. Deres jubilæum fejrer de naturligvis med de mennesker, som de kan takke for denne status: Deres fans. Derfor har de siden begyndelsen af april rejst gennem Tyskland. Tourplanen lyder som den første kolonne i bogen “Stadt-Land-Fluss- Spiel”. Endnu fem stop har ægteparret foran sig.

Den store tour-lastbil, der er udstyret med udstyr, som hver aften leverer lyd og lys på scenen til de store hits fra duoen. Men også balladen “Gar nix” og “I spür di überall” og naturligvis den legendariske ørehænger “Die Zeit der Gummi bärchen” tæller som absolutte højdepunkter i programmet.

Kilde: Universal-Music.de
Kilde: Universal-Music.de

Alt begyndte for 41 år siden i München

Denne store karriere begyndte i 1973, hvor de mødte hinanden på Müncher plads. I 1979 giftede de sig og deltog for første gang i Melodi Grand Prix der volksmusik i 1986. Derefter blev det kun bedre. I 1987 blev “Unser Land” sangen til ARD tv lotteriet.

Med  TV-programmet “Lustige Musikanten” underholdt de i mere end 14 år og 116 episoder for seerne på ZDF. Også Superhitparade der Volksmusik lagde de ansigt til. De har flere gange fået “Die krone der Volksmusik” og Goldene Stimmgabel, den Goldene Enzian, die Goldene Henne og Bambi priser.

Kun fem gange har der været mulighed for at opleve duoen live på scenen på en tour.

Kilde: Promipool.de

 

Det skal du læse