Maria Voskania debutere med „Lust am Leben“

Maria Voskania ønsker at være kendt. Det viser sig ved hendes kommende album og single af med samme navn “Lust am leben” som er hendes første soloprojekt. Hidtil har hun optrådt som en baggrundssanger for Helene Fischer, men har prøvet før i forskellige casting shows at slå igennem.

Maria Voskania blev født i 1987 i Armenien, og efter hun flyttede til Tyskland, så voksede hun op i Bayern. Hendes forældre er begge musikere, så det var naturligt at Maria også vil tage denne vej. Under hendes skoletid deltog hun i forskellige castings: “Popstars” på ProSieben (her nåede hun re-recall) og “American Idol” på RTL (hun var 12 og kom lige netop ikke med i top ti)

Med Helene Fischer på scenen!

I 2010 lagde Helene Fischer mærke til Mary. Helene var imponeret over Marias stemme, hendes dans og hendes sceneoptræden. Maria stod ved talrige live-optrædener af Helene Fischer på scenen og hun høstede erfaringer. Hun brød i brand og ville endelig start alene. Sammen med sin tysk-amerikanske producentteam, der allerede havde succeser med internationale stjerner som Jennifer Rush og Paul Anka, forberedte hun i to år, fokuseret på sin egen karriere – i dette arbejde er hendes første hit album “lust am leben” resultatet.

Maria siger: “Den største ting for mig ville være, hvis folk når de høre mig i radioen, når der er en sang af mig, skruer enlidt højere op. Fordi så ville jeg have opnået det med min musik som jeg vil. Og det er grunde, alt der tæller … ”

Sidste år var hun med Helene Fischer på „Wie ein einziger Tag“ touren og ledsager dem også i dette års sommer koncerter!

Maria-Voskania

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse