Maria Voskania appellerer til at elske sig selv

Kilde: Maria Voskania Facebook

Schlager sangerinden Maria Voskania præsentere hendes nye video til singlen “Küss mich” en vidunderlig hymne til at elske og give en erklæring: Elsk dig selv.

Den går definitiv ind under huden. Maria Voskania giver ikke kun en appel til sine fans, men også til alle andre piger og kvinder i hendes nye video “Küss mich”, dette vidunderlige budskab: Elsk dig selv. Derfor viser Maria sin svage side og beviser dermed en utrolig styrke.

“Du er værdifuld”

Fans, der klikker på den nye video “Küss mich”, vil blive overrasket, for de første to minutter af klippet, synger sangerinden ikke, men taler til lytterne. Man bliver taget med, af de ærlige ord, som går lige til hjertet. Maria taler i en slags monolog, om sin lillesøster der ofte spørger sig selv og også schlager sangerinden selv taler om, at hun ikke er selvsikker. Hendes budskab: Acceptere dig som den du er, fordi: “Du er skøn, du er særlig, du har talent og du er værdifuld”, er de bevægelige ord før den egentlige sang “Küss mich” begynder. Appellen og sangen er med private videooptagelser, fans kommer meget tæt på kunstnerinden.

På hendes Facebook side skriver Maria Voskania til videoen: “Alle har en veninde som siger ting som: Jeg er grim, jeg er ikke noget værd… eller kender du det måske fra dig selv? Del videoen, eller tag dem du elsker og som ikke har grund til ikke at værdsætte sig selv”.

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER