Mallorca 2014: Den store fest er startet

Mallorca er tyskernes mest populære feriested. Man kan ikke fremhæve øens mangfoldighed og skønhed nok, de herlige strande, de til tider barske bjerglandskaber, frugt- og vinfremstillingen og den helt særlige middelhavsby Palma. Mallorca er ikke kun en populær ferieø for mange besøgende, men den er også en populær party-ø.

Fra begyndelsen af maj til slutningen af oktober er det turistsæson på Mallorca, og som hvert år vil utallige turister gå om bord på flyet og tage mod syden for at opleve nogle bekymringsfrie dage med fest under den spanske sol og det berømte bløde lys på Mallorca. År efter år er det altid fantastisk at opleve, hvordan øen vågner efter vinteren. Ganske særligt er det berømte natteliv på øen, Playa de Palma, værd at se. Flere og flere cafeer og barer stiller stole og borde ud, så man kan nyde solen.

I løbet af april fyldes det berømte øltempel Bierkönig, og de besøgende benytter muligheden for at drikke deres øl i det fri.

Bierkönig1
Kilde: Bierkönig Facebook

Partysjov hos Bierkönig

Den sidste uge i april er det første store festhøjdepunkt. Den “officielle sæsonåbning” for Bierkönig og Oberbayern er næsten altid et samlingspunkt for alle kunstnere, der i løbet af sæsonen optræder. Også i år. I år i Bierkönig og Oberbayern var blandt andet samlet: Peter Wackel, Loona, Oli P., Tim Toupet, Anna-Maria Zimmermann, Axel Fischer, Melanie Müller, Mia Julia, Kim Gloss, Tobee, Ikke Hüftgold, Annemarie Eilfeld, Marry Krümel, Jürgen Milski og Schäfer Heinrich.

Festen starter om eftermiddagen i Bierkönig og ender sent på natten på diskotek Oberbayern. Natten er kort, fordi snart synges der i Bierkönig igen for fuld hals fra Peter Wackels med hans hit fra sidste år “Scheiss drauf”. Det er en skøn oplevelse og ikke slemt, som forskellige tv-produktioner vil have os til at tro.

Kilde: Megapark-Komplex Mallorca Facebook
Kilde: Megapark-Komplex Mallorca Facebook

Stor åbningsfest i Megapark

Sidste weekend var den officielle sæsonåbning i Megapark. Og som til en konkurrence er der også her et stort udvalg af schlagerstjerner og tv-stjerner at beundre. De interesserede tilskuere og festrejsende har ud over de store Ballermann-stjerner Jürgen Drews og Mickie Krause også ved en fest på stranden hørt Atzen DJ, Willie Herre og Norman Langen, men man kan også opleve kendte fra tv. Annonceret var begge RTL-personligheder Paul Janke og Christian Tews, ligesom juglekampdeltagerne Micaela Schäfer, Olivia Jones og Gabby Rinne.

Det store festtempel fra Ballermann blev genopbygget igen til denne sæson. Resultatet kan ses. Der er blandt andet installeret et nyt stoftag, der kan åbnes mere end det gamle, så det giver en særlig biergarten-følelse. Også den øverste etage er ændret og hedder nu “First Floor” og er en hyggelig lounge med mindre sofaer til at trække sig lidt fra festen og slappe af. Skulle de mange trapper give problemer, kan man tage rulletrappen og derefter nyde udsigten. Manager René Knopf ønsker at tilbyde gæsterne på “First Floor” en ny gastronomisk oplevelse. I loungen arbejder kun kvinder, en blanding af servitricer og gogo-dansere. Ganske nyt er også “Privée Loungen”, hvor der i stedet for øl og champagne vil flyde den bedste cognac. Ifølge manager Knopf vil dette tiltrække helt nye kunder, som gerne vil komme i ferietemplet, men ikke være midt i feststrømmen. Besøgende til Disko Megaarena kan i fremtiden ryge i “Orient Loungen”, som er oprettet på bagsiden af en bygning i det åbne.

Hvorfor fest på Mallorca?

… Er festfolket på Mallorca – og specielt Plays de Palma – blevet spurgt. “Her skinner solen, vi er ligesindede, vi vil sammen feste og have det sjovt”, har en af de besøgende udtalt. Der er mange fordele ud over solen, den korte flyvetur, at være midt i en fest, fest næsten døgnet rundt, og så de kendte kunstnere som man kan se.

Det er et ufravigeligt faktum, at det er den populære schlagergenre, man kan høre på Mallorca. Den tidligere PR manager hos Megapark, Andi Bucher, har slået det fast:

“Folk er på Mallorca for at feste. Og det gør man bedst med schlager. Punktum”. Omvendt er Mallorca godt for kunstnerne. For de, som optræder her, er ofte i Tyskland godt booket. Mickie Krause bekræfter dette:

“Øen er fra maj til oktober meget besøgt. Vi kunstnere er glade for sådan en scene, hvor publikum vil have fest og schlager. Og at optræde på Mallorca gør mig virkelig meget glad”.

Kilde: Schlagerplanet.com

 

 

Det skal du læse