Maite Kelly viser solidaritet med Helene Fischer

Kilde: Semmel.de

Meget er der skrevet om Helene Fischers sygdom de sidste par dage. Mange hilsner om god bedring, men også meget kritiske kommentare kan læses på de sociale sider. Maite Kelly har postet en god bedring hilsen til sin kollega.

Meget er der i de sidste dage berettet om Helene Fischer: Hvor slemt er det virkeligt? Vil hun komme til at synge igen? Er infektionen slutningen på hendes karriere? Samtidig steg vreden blandt fans bl.a. fordi de rejste Berlin og ikke fik nogen koncert. Således afbalanceres de positive og negative kommentar hinanden.

“Det halve land ligger fladt – og vi er med dig”

Talrige kollegaer fra schlager branchen ønsker Helene Fischer god bedring over det sociale netværk. Sådanne skriver Maite Kelly f.eks.: “Hovedet højt, kære Helene Fischer, du er kun et menneske – og en kæmper. Enhver kan blive syg, det halve land ligger fladt – og vi ligger med dig!!! Du kan gøre det sammen med dit Team og dine vidunderlige fans. Og lade medierne være medier…. grin hellere – og lad dem snakke!!! Også fra mig sender jeg masser styrke, god bedring og al kærlighed“.

Disse ord fra Maite Kelly berøre helt sikkert Helenes hjerte og hjælper, med at blive rask igen. Vi ønsker alt godt med den videre bedringsproces.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse