Maite Kelly spørger: “Was ist Liebe für Euch?” og annoncer ny sang

Kærligheden er måske det mest sungne emne, om at føle musikken! Også det nye album fra Kelly Family bære navnet “We got Love” (Vi fik/har kærlighed). Men hvad er kærlighed egentlig? Dette spørgsmål stiller Maite Kelly også selv i øjeblikket, men også hendes fans: På hendes Facebook side spørger hun med en sukkersød tekst om at sende billeder, som beskriver den næsten ubeskrivelige følelse af personlig lykke. Bag dette stikker en ny sang fra Maite.

Hvad er kærlighed?

Med de ord: “Kære jer, i dag vil jeg bede jer om noget”, begynder teksten, der er kan læses på Maite Kelly Facebook side. “Hvad os alle berøre og driver os frem: Kærligheden! Den er overalt omkring os, ofte savner vi den” fortsætter Mate. Men hvad gør kærlighed egentlig? “Hvordan kan man udtrykke kærlighed? er der ord for det? et tegn?” spørger Maite Kelly, men hvorfor egentlig? Bag dette er hendes nye billedbog fra “Die kleine Hummel” serie.

Det nye værk bære nemlig navnet “Die kleine Bommel und die Liebe”. Arbejdet med bogen har sandsynligvis givet Maite nogle tanker og fået konklusionen, at kærlighed er personligt, og er forskellig for alle og er meget forskellige i situationer. Derfor spørger hun sine fans: “Det vil glæde mig, hvis I vil lave et billede til mig – Hvad er kærlighed for jer? fotografer jer selv, jeres kæreste, et særligt øjeblik, prøv at indfange kærligheden i billedet”. Og sangerinden selv har givet et eksempel, hvor hun er i studiet og skriver: “Et af mine yndlings øjeblikke – at være i studiet og lave musik”.

Hvad sker der med billedet?

Maite vil ikke kun gøre reklame for sin nye bog. I hendes post annoncer hun også en ny sang, som skal præsentere de indsendte billeder. Hun skriver: “Billederne vil jeg gerne præsentere i en helt ny sang – Lad dig overraske”. Hvad der skal ske med billederne, fortæller sangerinden ikke. Men en konklusion kunne være, at de blev integreret i en slags video til sangen. Også ligesom til hendes første bog “Die kleine Hummel” udgav Maite Kelly en sang til bogen, som køberne frit kunne hente.

Maite Kelly, Facebook

Kilde: Schlagerplanet.com 

Tidligere artikel
Næste artikel
RELATEREDE ARTIKLER