Maite Kelly søger inspiration i Paris

Efter en treårig album pause udgiver Maite Kelly i år en ny plade. Sangerinden holder sine fans opdateret med billeder fra studiet. Lige nu er hun i kærlighedens by Paris med sin mand, den franske mandemodel Florent Raimond. I over 10 år parret været gift, og de nyder en romantisk tid. Men Maite Kelly arbejder også indirekte på hendes album. På Facebook lader hun sine fans vide: “Florent har ført mig til Paris, for at finde inspiration til mine nye sange”.

Maite Kelly studio
Kilde: Maite Kelly, Facebook

Maite Kelly: Det nye album

Meget er stadig ikke kendt om det nye album fra det tidligere medlem af Kelly Family. Ud over de mange billeder fra Facebook ved man kun, at hun sammen med sin producent Peter Wagner arbejder på pladen. Peter Wagner producere også for Udo Jürgens, Marianne Rosenberg, Peter Maffay og Roland Kaiser.

Maite Kelly og Roland Kaiser

Men fans kan ikke vente på det nye album fra Maite Kelly. For lige som sidste år er Maite Kelly og Roland Kaiser igen i år på scenen sammen. I alt 12 koncerter synger de sammen. Deres fælles single “Warum hast du nicht nein gesagt” har i øjeblikket på Youtube opnået over 16 millioner klik.

RELATEREDE ARTIKLER