Maite Kelly sætter et hjerte mod mobning

Kilde: Maite Kelly Facebook

Schlager stjerne Maite Kelly har sluttet sig til diskussionen om mobning blandt børn, og taler især til forældrenes samvittighed.

Videoen af den elleveårige Keaton Jones fra USA laver for tiden overskrifter. Grædende fortæller han, at han bliver mobbet af sine klassekammerater og stiller spørgsmålet: “Hvorfor driller i mig? Hvorfor kan du lide at være sur på uskyldige mennesker?” Videoen går hurtigt verden rundt og mange stjerner udtrykker sympati for drengen. Også nu schlager sangerinden Maite Kelly. I en bevægende post giver den 3 gange mor hendes medfølelse, men taler også til forældrenes samvittighed om mobning.

“Børn lever, som de er opdraget til”

Ja – menneskers værdighed er ukrænkelig“, siger Maite Kelly i hendes post, de første ord i grundloven, så lad nogle sande ord følge: For dem er det de voksne skyld, når børn mobber andre, “For vi lever – som vi lære, og sammenligner os selv med det ukendte og tror at det er smukt og sandt…. Børn lever, som de ser det“, skriver den 38 årige 3 gange mor.

For Maite betyder menneskeligheden “At omfarvne sine medmennesker” og derfor appellere hun til forældrene i sin bevægende post: “Vi må opmuntre vores børn til at være ambassadør og helte for de udsatte“. Til slut sender hun et hjerte til Keaton Jones for at udtrykke hendes sympati. Stærke ord fra en stærk kvinde, som vi alle skulle tage til vores hjerter.

Kilde: Schlagerplanet.com

 

 

RELATEREDE ARTIKLER