Maite Kelly & Roland Kaiser i ny duet?

Den 9. april 2022 er det den tid igen. Giovanni Zarrella Show er nu i sin fjerde runde. Vil Maite Kelly og Roland Kaiser nu give den næste duet i Velodrom Berlin og endelig præsenterer efterfølgeren til “Warum hast Du nicht nein gesagt”?

I dag (17. marts) har Roland Kaiser gjort sine fans meget nysgerrige i et kort klip på Instagram. Roland meddelte, at hans nye single, “Gegen die Liebe kommt man nicht an”, snart udkommer, og at musikvideooptagelsen vil finde sted i dag på et hotel i Berlin.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Roland Kaiser (@rolandkaiseroffiziell)

I hånden holder han en fil med “Fortroligt” skrevet på. Og nu bliver det særligt spændende: Maite Kelly delte teaseren i sin Instagram-historie med ordene: “Men Hr Kaiser gør det meget spændende… Ny single… Ny video.” Roland delte derefter dette med tre “Pssst”-emojis…

Er det en opfølgning på megahittet “Warum hast Du nicht nein gesagt”? Den legendariske duet blev udgivet for cirka syv et halvt år siden og er en af ​​de mest succesrige schlagersange nogensinde.

Fans har ventet på en efterfølger i lang tid. En udgivelse den 8. april og en tv-premiere ved Giovanni Zarrella-showet dagen efter ville i det mindste være meget passende. Indtil videre er der dog hverken en udgivelsesdato eller sikkerhed for, at denne antagelse kan være korrekt. Den officielle pressetekst fra ZDF varmer tingene endnu mere op…

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse