Maite Kelly og Beatrice Egli låner deres stemmer til enhjørninger

Deres stemmer hører til de store! Men de kan ikke kun synge, men sandelig også som synkron-taler er de meget populære, for også her ved de hvordan følelser kan lyde. Dette ved skaberne af tegnefilmen “My little pony”: I den tyske version af biograffilmen kan man ikke kun høre Maite Kelly, men også Beatrice Egli har spillet en rolle.

Maite som ond enhjørning

Den 5 oktober kommer denne nye film “My little pony” og i de tyske biografer. I den amerikanske version har topstjerner lånt deres stemme til de søde enhjørninger. Eksempel kan man høre popstjerner som Sia, Tara Strong og Liev Schreiber. Rollen som den onde enhjørning spiller skuespiller Emily Blunt. Og præcis den del tager i den tyske version Maite Kelly sig af. På Facebook skriver hun “Jeg er rigtig stolt”.

En ond Enhjørning? passer egentlig ikke helt til den charmerende Maite. Men Maite havde det rigtig sjovt ved at tale til rollen: “Tempest Shadow, er en rigtig ond enhjørning- pony, som også har en rørende historie…så meget kan jeg fortælle og mere fortæller jeg ikke”, med et kys tilføjer sangerinden: “Endelig fik jeg lov at være sur…. skal jeg måske gøre noget oftere?”.

Maite Kelly, Facebook

Beatrice Egli Enhjørning prinsesse

I filmen har Beatrice en meget mere sympatisk rolle: Hun har lagt stemme til enhjørning prinsessen “Skystar”. Den passer naturligvis godt til Beatrice som også har haft en masse sjov med rollen: Til et billede, viser hun fra studiet det gode humør, skriver hun: “På alle måder sjovt og et absolut eventyr”.

beatrice Egli, Facebook

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER