Maite Kelly i karantæne

I dag, tirsdag den 8. april, vil det blive spændende for Maite Kelly: Hun fejrer sin seriedebut som Katharina Nowak i ARD-udsendelsen “In aller Freundschaft”. For den 34-årige kan det blive dramatisk: På grund af en mistanke om en ebolapatient kommer dele af arbejdsstyrken i “Sachsenklinik” i karantæne. Katharina Nowak (Maite Kelly) frygter for sin chefs, Florian Pohl (Roman Roth), liv, da han sandsynligvis har medbragt sygdommen fra en forretningsrejse. Katharina er muligvis også blevet smittet af ham, så hun må også isoleres.

Maite Kelly – hendes karriere

Den smukke Maite var det næstyngste medlem af “Kelly Family”. Fra en ung alder begyndte hun med musikken med sine forældre. Irsk fødte Maite tog tidligt med sine forældre og sine 11 søskende på en verdensrejse. Alle børn i “Kelly Family” er uddannet privat, og det har givet dem en høj uddannelse. Trods den vanvittige succes skiltes søskende endeligt i 2008. Først da tog Maites solokarriere rigtig fat. Hun spillede i musikalen “Hairspray,” vandt RTL-danseshowet “Let´s Dance” og lancerede sin egen modekollektion i “Bonprix”. Musikalsk bevægede noget sig også. I 2009 modtog hun en anmodning om at skrive en sang til biograffilmen “TinkerBell: Jagten på den forsvundne skat. Det var denne sang, der bragte hende til tysksprogede sange. Maites aktuelle album udkom i marts 2013 og hedder “Wie ich bin”. Den første single fra det tysksprogede album, “Du glaubst Du kennst mich,” handler om “generationspraktik,” som hun selv skriver på sin hjemmeside:

“Der er mange mennesker, der ikke får trænet, selv om de er kvalificeret til det. Det kan være kvinder, der har en lille chance i det mandlige domæne, eller vejledere der bruger deres magtposition. Jeg kender selv temaet, det var for eksempel ikke altid let med denne “Kliché Kelly Family”.

Kilde: ARD Foto
Kilde: ARD Foto

Om serien: “In aller freundschaft”

Tilbage i oktober 2013 havde serien 15-års jubilæum. Den har kørt siden 1998. Handlingen udspilles i et fiktivt sygehus i Leipzig, hvor man følger lægerne, sygeplejersker og patienterne på “Sachsenklinik” og om deres personlige og professionelle dramaer store som små. Det centrale tema er selvfølgelig kærlighed. Hovedpersonen i serien er ingen andre end Dr. Niklas Ahrend (Roy Peter Link), overlæge Dr. Roland Heilmann (Thomas Rühmann) og overlæge Dr. Katrin Globisch (Andrea Katrin Loewig).

Episoden “Ostern mit Tücken” med Maite Kelly kommer i aften den 8. april kl. 21.00 på ARD.

[box_info]Kilde: Schlagerplanet.com [/box_info]

Det skal du læse