Maite Kelly fejre fødselsdag – 38 år

Med Kelly Family blev hun verdensberømt som ung – i mellemtiden har hun etableret sig som sangerinde og er en berømt soloartist. I dag bliver sangerinden Maite Kelly 38 – en meget speciel fødselsdag i år.

Maite Kelly und Roland Kaiser in der TV Show ‘Das große Fest der Besten’ im Velodrom. Berlin, 10.01.2015

Både musikalsk også privat har Maite Kelly i år givet positive overskrifter. Selv i dag handler det om den lykkelige sangerinde med de amerikanske/irsk rødder, da hun bliver 38 år. Vi ser tilbage på et par interessant og spændende år.

Duet med Roland Kaiser

I september 2015 udkom den fælles single med Roland Kaiser og Maite Kelly, med titlen “Warum hast du Nicht nein gesagt”. Hun støttede sangeren med hans album “Seelenbahnen”, som udkom d. 30 maj 2014, og hjalp især med de vanskelige kvindespørgsmål. I alt seks titler på CDén er skrevet af det tidligere Kelly Family medlem. Men især med sangen “Warum hast Du nicht nein gesagt” nåede hjertet hos Schlager fans. Dette fremgår også på Youtubes Klik: Næsten 60 millioner gange er videoen set.

Schlager stjerne Maite Kelly

Den 14 oktober 2016 udgav Maite Kelly sit første eget solo schlager album “Sieben Leben für dich”. Fem uger holdt hun toppen af den officielle tyske hitliste og sidste år blev det, det mest succesfulde album. Maite blev bl.a. nomineret til en ECHO og opnåede guld og platin for 200.000 solgte enheder. Den konsekvente positive stemning i sangene, kombineret med interessante tekster fra livet, iørefaldende melodier på “Sieben leben für dich” ramte tidens nerve. Det er et meget moderne, poppet schlager album, der indbyder til dans. Men også stille øjeblikke kan den powerfulde Maite Kelly levere på en vidunderlig måde, som “Die Liebe ist größer als der Leben”. Også live overbeviser Maite med hendes show: Hun kombinere hendes sangkunst med et underholdende program, gode ideer, som gør det til en helt perfekt aften. Enhver der har besøgt koncerterne, ville ikke blive overrasket, hvis Maite selv engang i fremtiden vil være TV-vært.

Kilde: Semmel.de

Separation fra Florent

Siden 2005 har sangerinden og sangskriver været gift med den succesfulde model Florent Raimond. Sammen har de tre døtre: Agnés, Joséphine og Soléne. Men i begyndelsen af oktober kom chokket: Maite Kelly bekendt gjorde på sin Facebook side, at hende og Florent vil gå fra hinanden. Beslutningen var allerede faldet i sommeren, fortalte hun senere til “Kölner Treff”. Vi skal ikke skilles pga. der er en anden, fortæller sangerinden. Florent og hun har taget beslutningen sammen, alligevel: “Vi er stadig kærlige og ansvarlige forældre til tre vidunderlige børn. Og vi fortsætter med at arbejde med stor glæde som betroede partner i vores fælles firma Aroma Garden”.

Vi på Tyskschlager ønsker Maite Kelly tillykke med dagen.

Kilde; Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER