Maite Kelly begejstre ved Tour start

Sikken en aften for Maite Kelly. Schlager sangerinden kunne for en udsolgt sal i Düsseldorfer Capitol Theater, starte sin første solo tour “Sieben Leben für dich”. I løbet af de to timers sceneshow, kunne Maite tage sit publikum med på en rejse gennem hendes personlige “sieben Leben”. Fra sin begyndelse som medlem af Kelly Familie til hits fra hendes aktuelle album “Sieben Leben für dich”.

Maite Kellys første solo Tour

Maite Kelly forener hendes musik med elementer fra folkemusik, chanson, pop, traditionel rock og moderne schlager til hendes egen stil. På scenen i Düsseldorf kunne den “tyske Adele” som hun er omtalt af pressen, sammen med et ungt band og dansere, give et show fuld af energi og livskvalitet. Hun sang mega hittet “Warum hast du nicht nein gesagt” som primært er en duet version med Roland Kaiser til Schlager hymner.

For et særligt øjeblik sang Maite Kelly sangen “Die Liebe ist grösser als der Leben”, som hun har dedikeret til sin far. Et andet højdepunkt var powerballaden “So Klingt Liebe”. Med et mix af private erindringer, medrivende dans, en uovertruffen stemme og sange mellem schlager, chanson og pop begejstrede Maite Kelly, og sørgede for store øjeblikke mellem lidenskab og eufori, dybde og melankoli.

Flere datoer til efteråret

Oprindeligt var Maite Kellys Tour kun planlagt fra d. 6 – 19 marts, men på grund af den store efterspørgsel på billetter er der planlagt en ny Tour til efteråret, fra 29 september til 13 november. I de kommende måneder vil power fruen af tysk schlager besøge 22 byer Live.

Datoer

Her kan man opleve Maite Kelly i foråret:

Maite Kelly – Erfurt, Alte Oper Erfurt// Mittwoch, 08. Marts 2017// Kl. 19:30

Maite Kelly – Norderstedt, TriBühne Norderstedt// Freitag, 10. Marts 2017// Kl. 20:00

Maite Kelly – Berlin, Friedrichstadt-Palast// Montag, 13. Marts 2017// Kl. 20:00

Maite Kelly – Halle/Saale, Steintor-Variete Halle// Freitag, 17. Marts 2017// Kl. 20:00

Maite Kelly – Dresden, Alter Schlachthof// Samstag, 18. Marts 2017// Kl. 20:00

Maite Kelly – Chemnitz, Stadthalle Chemnitz, Kleiner Saal// Sonntag, 19. Marts 2017// Kl. 18:00

Maite Kelly

For Maite Kelly synes der ikke, noget hun ikke kan. Foruden sine sangkundskaber i tiden med Kelly Familie har den irske – amerikanske sangerinde fået et navn på mange områder. Musikalsk startede hun i 2007 sin solo og musical karriere. I sidstnævnte var Maite ved siden af skuespiller Uwe Ochsenknecht, i den tyske musical version af “Hairspray” fra 2009-2010. Desuden svingede hun med stor succes i danseshowet “Let´s Dance” hofterne og dansede sig til en plads hos hendes fans. Og hvem tror, at det var nok og at hendes talenter blev optalt. Glem ikke hendes talent for mode, for Maite har vist flere kollektioner for kvinder med kurver og bevidst at også de kan have klasse.

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER