Lyt til “Ich würd’ es wieder tun” – Det siger Michelle om hendes nye album

Ikke noget nyt kapitel, ingen ny begyndelse og også heller ingen genstart, “men blot mit nye album, som fans og jeg har ventet på”, fortæller Michelle om betydningen af hendes longplayer “ich würd´s wieder tun”. som udkommer d. 15 april. Vi skal glæde os til et moderne, ubrugt og en meget smitsom blanding af stemningsfuldt Schlager, iørefaldende pop og hjemsøgt ballade.

Michelle: “Hver af os har ret, til at være lykkelig”

“Jeg ved ikke, om jeg virkelig er moderne. Hvad er moderne, og hvad er ikke?. Jeg er bare rigtig. Jeg har altid sagt, hvad jeg tænker. Hvis det er moderne, at være ærlig, så er jeg meget moderne”, kommenterer Michelle. Og videre: “Vi har år 2016 – alle mennesker skal have lov at leve, som de vil, hvor man vil og med hvem man vil! Alle af os har den ret, til at være lykkelig. Dette er også det grundlæggende budskab, som løber gennem alle mine stykker: At stå for sig selv og se med et positiv blik”.

Kilde: universal-music.de
Kilde: universal-music.de

Michelle: “Jeg er selv min største kritiker”.

Michelle tøver ikke med at gennemføre eventuelle redaktionelle genre grænser. Således opstod de nye 20 stykker til “Ich würd´ es wieder tun”, alle har et personligt præg, samtidig umiskendelig som Michelle: “Jeg er en ambitiøs studio arbejder, der gerne starter tidlig morgen, før alle andre er der. Jeg er meget perfektionist og selv min største kritiker. Følelsen for sangen må passe, ellers fungere det ikke. Jeg vil aldrig synge noget som ikke passer mig, og hvis jeg ikke er 100 procent bag”.

Michelle: “For mig har alt betydning”.

En kunstnerisk overbevisning, som man kan høre i “Ich würde´ es wieder tun” i hvert sekund, i hver takt, i hver melodi. “Ich bin, wie ich bin” Jeg er, som jeg er “, siger Michelle videre. “Med alle de op og nedture, de høre til mig. Op og nedture er vigtig og præger karakteren. Man kender de gode tider og jo mere betydning har de, når man har haft negativ erfaring. Mange gange erkender man ikke nederlag med det samme, hvilken lektie der er bag. For mig har alt betydning”. 

Kilde: Universal-Music.de

Det skal du læse