Livstegn fra Roland Kaiser – han er på et andet kontinent

Han fik sit store gennembrud i 1980 med hittet “Santa Maria” og er siden blevet en sand schlagerlegende. Roland Kaiser har solgt 90 millioner plader i løbet af de sidste 50 år.

Trods sin stolte alder på 71 år har musikeren langt fra tænkt sig at gå på pension. Fra maj tager Roland Kaiser endda på turné igen og stopper i flere tyske byer med “50 Jahre – 50 Hits”. Roland har taget en pause for at lade batterierne op og giver nu endelig sine fans et livstegn.

Roland Kaiser nyder stilheden før stormen

Roland Kaiser gør også en god figur som influencer med 163.000 mennesker, der følger hans Instagram-profil. Ud over sangoptrædener deler Kaiser også et privat snapshot her fra tid til anden. De seneste billeder, som musikeren nu har lagt ud, har helt sikkert glædet hans fans. Sammen med sin kone Silvia Keiler, som Roland har været gift med siden 1996, tilbringer han solrige dage i Sydney, Australien.

På det første delte billede stråler Roland lykkeligt ind i mobiltelefonens kamera, han har solbriller på og ser ud til at være på en bådtur. Det næste billede viser hans elskede Silvia, som også tydeligvis nyder sin tid i Australien. På det tredje billede kan man se parret posere sammen til en selfie foran operahuset. Kaiser og hans Silvia ser ud til at nyde deres tid væk fra den stressede hverdag derhjemme i fulde drag.

Snapshots foran de vigtige seværdigheder er selvfølgelig også et must og bliver delt med fansamfundet med det samme. Roland Kaiser retter også et par ord direkte til sine fans og skriver: “Hilsen fra Silvia og mig fra solrige Sydney!” De elskende ser ud til at have forelsket sig i den australske by under deres besøg.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Roland Kaiser (@rolandkaiseroffiziell)

Glæde hos fansene

Roland Kaisers fans glæder sig over det livstegn, som han nu har givet via Instagram. Glade reaktioner på snapshots fra hans ferie hober sig op i kommentarfeltet til opslaget. En fan kommenterede opslaget med ordene: “Wow, nyd det og lad noget fred og ro komme til dig. Så dejligt, hvor afslappet du er, velfortjent”, og en anden følger skrev: “Sikke smukke billeder – ha det vidunderligt!” Hans fans ser ud til helhjertet at ønske ham en drømmeferie.

Det er stadig usikkert, hvornår Roland Kaiser vender tilbage til det køligere Tyskland. Han har i hvert fald fået ladet batterierne op til den kommende turné.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse