Linda Hesse – Sonnenkind

Denne sommer udgiver Linda Hesse sit nye album, som hendes fans har ventet på. Det er dog ikke kun den nyhed der giver den 28 årige en del opmærksomhed, men også hendes nye frisure. Væk er det lange blonde hår og et skulderlangt frisk look er kommet til. Sangerinden fortæller her om det nye album, forholdet til sine venner, hendes familie og hendes single premiere på “Noch immer so wie immer” i “ZDF Fernsehgarten”.

Kilde: Linda Hesse Facebook
Kilde: Linda Hesse Facebook

Sonnenkind

I begyndelsen af april udgav Linda hendes nye single “Noch immer so wie immer”. Linda beskriver sangen på hendes Facebook som en “Venskabs sang”. Den glade melodi og den muntre stemme, der harmonere hinanden, skaber en berørende venskabelig atmosfære. Om det resterende af hendes album ved man ikke meget, men vi kan fortælle at den hedder: “Sonnenkind”. Det er opkaldt efter graveringen på et guld armbånd, som Linda Hesse bærer. Bag dette “Sonnenkind” armbånd er der en lille historie:

“Det var en gave fra mit team, da vi arbejdede på det tredje album. Det var vinter og gråvejrsdage i Berlin, så har man tid og behov for noget opmuntring, og når man arbejder hen mod noget, må man være tålmodig – hvilket ikke er min stærke side. Så var ideen givet til navnet på albummet “Sonnenkind” og et skønt overblik til fremtiden”.

Venner er for hende familie

Linda er ikke kun tæt forbundet med sit team, men også med hendes familie og hendes venner. De er begge vigtige støtter i hendes liv og Linda skiller dem ikke ad: “Når jeg er hjemme, så besøger jeg ikke kun bedstemor og bedstefar, men også mine forældres venner, vi sidder sammen og griller, og jeg besøger skolekammerater fra førhen, hvor vi også sidder sammen hele familien”. Egentlig kommer hun fra en lille by Halberstadt i Sachsen-Anhalt, alle er så familiære og alle kender alle. Ikke kun venner fra hendes hjemby, men også hendes venner i Berlin er velkommen: “Og selv mine Berliner venner er allerede integreret i Halberstädter familie samfund”.

Hun har et meget specielt forhold til sin far, med ham forbinder hun en lidenskab: LKW chauffør: “Min far var buschauffør og derefter lastbilchauffør og jeg er nærmest vokset op bag rattet i en lastbil. I skoleferierne var jeg altid med min far og sad ved siden af på passagersædet og ind imellem at få lov at sidde på skødet og styre den store lastbil”.

Kilde: ZDF.de
Kilde: ZDF.de

Single premiere i “ZDF Fernsehgarten”

I sidste “ZDF Fernsehgarten” på Gran Canaria kunne man den 1 maj se premieren på “Noch immer so wie immer”. Kunstnerinden glædede sig meget, til premieren på hendes nye single i udsendelsen og her fortæller hun, hvorfor “Fernsehgarten” er noget specielt for hendes: “Fernsehgarten” er som familie. Man kender ansigterne, når man har været der en eller to gange og man er opmærksom. Så kan man huske kameramanden, redaktør, redaktionen og make up artisten. Det er simpelthen dejligt”. En venskabelig og familiær håndtering, er “Sonnenkind” som er vigtig i enhver situation.

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER