Linda Hesse siger: “Hoer auf dein Herz”

I slutningen af august, præcis den 29.08.2014, udkommer den nye plade fra schlager-sweetie Linda Hesse “Hoer auf dein Herz”. Sangerinden er nu færdig med produktionen og promoverer den nye plade. Vi fortæller jer, hvad I absolut må vide om det nye album.

Ny plade – nyt firma

Det er officielt, at Linda Hesse har underskrevet en pladekontrakt med Electrola. Sammen vil de til en start udgive albummet ” Hoer auf dein Herz”. Ud over mottoet “We-Love-Music” deltager også Starwatch Entertainment på den nye produktion. I samarbejde med Electrola har de overtaget markedsføringen af Linda Hesse.

Kilde: Linda Hesse Facebook
Kilde: Linda Hesse Facebook

Frisk kvinde tager fat

Schlager er frisk, ung og dynamisk – det ved vi ikke kun fra hitliste-topplaceringer af Helene Fischer. Linda Hesse hører bestemt til de unge talenter, der i branchen associeres med fart og fremdrift. Gode egenskaber! Det er sådan Jörg Hellwig, direktør i Electrola, ser det. Til musikmarkt.de fortæller han:

“Linda Hesse har i de sidste to år givet friskhed og muntre sange til det tyske musikmarked og formået at balancere det. Hun har, især i den tyske schlager, bidraget til nye impulser og taler dermed til de yngre fans. Tiden er moden til, at de nye, unge kunstnere kommer med deres musikalske idéer”.

Sådan blev det altså en win-win situation for Hesse og Electrola. Linda Hesse selv er begejstret over det nye samarbejde og siger, at det var kærlighed ved første blik. Kunstnerinden værdsætter især, at kærlighed til musik og viljen til at gå nye veje er, hvad Electrola står for. Linda Hesse ser frem til et langvarigt samarbejde med pladeselskabet, også fordi de er kendte på musikmarkedet.

Tracklist af „Hoer auf dein Herz“

Tilsammen er der 13 titler på det nye album fra Linda Hesse. Med er også sangen “Verbotene Liebe”, med hvilken hun allerede har fejret videopremiere.

 1. “Knutschen… ich kann nichts dafür”
 2. “Verbotene Liebe”
 3. “Hoer auf dein Herz”
 4. “Freundin + Freund”
 5. “Kleine Seen”
 6. “Vergiss mich lieber ganz”
 7. “Wenn ich an dich denke”
 8. “Perfekt”
 9. “Banane”
 10. “Claire”
 11. “Tick Tack”
 12. “Oder so”

Vi venter spændt på, hvad det nye album bringer.

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse