Linda Hesse – sangtekster

Fornyelig vandt hun “die goldene henne” som nytilkommende i år og i løbet af året har Linda Hesses sangtekster fulgt os i vores hverdag. Sangteksterne fra den skønne sangerinde er taget fra livet, vi kan dermed identificere os med dem. Hvordan lyder Linda Hesse tekster egenligt, vi har her tre af teksterne.

Linda Hesse tekst: “Ich bin ja kein mann”

I Oktober 2012 udkom titlen, og i denne sangtekst beskriver Linda Hesse, hvordan det er at være alene efter en separation. I modsætning til mænd, er det blandt kvinder at være i stand til at “Tillade følelser”.

„Da bist Du nun weg

und wenn ich ehrlich bin tut’s mir richtig weh,

bevor ich gleich sterb‘

tu ich jetzt das, was ich muss

ich greif zu Plan B.“

Plan B består af, at ringe til venner og lade sig distrahere – og alligevel lade en tårer trille. Ikke at være trist, men feste er mottoet. Danse og griner til munter guitar – og Synthesizer lyd, klappen på de fremtrædende steder og glemme sin ex.

Linda Hesse sangtekst: “D+B+E+A”

Hvordan er det mon sket, at smerten ved adskillelse overvindes, det beskriver den næste single: “D+B+E+A”. De fire bogstaver er akkorder og forkortelsen for “Du bist ein A…” Det bør dog kun være en fiktiv ex kærste. Linda Hesses sangtekst er ikke baseret på nogen sand historie, har den smukke sangerinde fortalt til Schlagerplanet.com. I omkvædet finder hun ord til sin nye hobby – guitarspil:

„Ich kann D+B+E+A.

Ich kann D+B+E+A.

du bist ein (Arschloch)

ein richtiges (Arschloch)

mein Schatz das bist du.“

I videoen overrasker Linda sin ex i seng med en anden.

Linda Hesse sangtekst: “Komm bitte nicht”

I April 2013 udkom hendes trejde single “Komm bitte nicht”. I sangteksten fra Linda Hesse lyder en melakonisk klang, en contry – guitar, ledsaget af harmonika og mundharmonika.

„Komm bitte nicht – ich will nicht, dass mir mein Herz noch mal bricht

Hab es grade mal so eben geschafft – und doch heute Nacht

wär ich so gern nah bei dir – komm bitte sofort zu mir.“

linda-hesse-2

Har du en ynglings sang fra Linda Hesse ?

[box_info]Kilde: Schlagerplanet.com[/box_info]

 

Det skal du læse