LINDA FÄH: “Du oder keiner”

Denne unge dame har altid haft musik i årerne. Siden Linda Fäh i 2009 blev valgt til Miss Schweiz, har hun udmærket sig som model og værtinde, men hun har aldrig ladet sin store lidenskab, musikken, ude af syne. I 2014 kommer hun med sit debutalbum fra Telamo, og med “Du oder Keiner” leverer hun en skøn første single.

“Du machst mein ganzes leben – geradezu perfekt (Du gør hele mit liv – så perfekt),” synger den schweiziske nybegynder på sin nye single. I “Du oder Keiner” er der god plads fællesskab og til drømme, og med sin skønne stemme spreder hun glæde med denne popschlager. Teksten er skrevet af Stefan Roos og handler om den store himmelfaldne kærlighed, som er en af hendes ynglingstemaer. Den nye single er produceret af Tommy Mustac (M. Mathieu, P. Lindner og M. Hirte), som er hendes masterproducenter.

Linda-Fäh-Telamof
Kilde: Telamo.de

Hun er født i Benken (St. Gallen) og er et multitalent. Hun har sunget og spillet på guitar, siden hun var 15 år, og i 2009 blev hun valgt til Miss Schweiz, og det blev hendes billet til berømmelse. Siden da har hun gjort et stort indtryk, ikke kun som model, men også som værtinde, men en del af hendes tid er også blevet dedikeret til musik. Allerede i maj 2011 kunne hun for første gang bevise sine sangfærdigheder for seks millioner seere i Porec/Kroatien i “Musikantenstadl” med sangen “Ich & Du”. Hendes optræden var så god, at Youtube-klippet er blevet vist over 60.000 gange.

Det blev efterfulgt af talrige andre liveoptrædener (blandt andet i “Immer weider sonntags”) samt en hel sæson som forsanger i det berømte julecirkus “Salto Natale”. Endelig kunne Linda stå side om side med verdensstjerner såsom Al Bano til “Menschen für Menschen” galla. Hun lærte producent Tommy Mustac at kende i 2013, og derefter tog Telamo hende under deres vinge. Linda Fäh har arbejdet intensivt på sit debutalbum, som udkommer i sommeren 2014 og er blandt højdepunkterne i år for popschlager.

Sangerindens hjemmeside: Linda Fäh

[box_info]Kilde: TELAMO.de[/box_info]

Det skal du læse