Linda Fäh – „Der süsseste Schuft“

Efter hun i det forgangne efterår, har erobret top 10 på den Schweiziske album hitliste, er hendes YouTube seertal parallelt klatret imod million visninger, og det hele er startet efter at Linda Fäh i foråret udgav sin friske kærligheds singleudgivelse -“Der süsseste Schuft”- hvor hun præsenteres så blinkende og charmerende end før. “Der süsseste Schuft” udkom d. 8 april 2016 fra Telamo.

Kilde: Telamo.de
Kilde: Telamo.de

Hun kan ikke lade ham være, også selv om hun ved bedre. Man kan præcis høre, hvor Linda Fäh hjerte slår højre, mens hun med denne “Søde skurk” beskylder sin uskyld, for derefter at tilgive ham – en følelsesmæssigt kommen og gåen, Joachim Horn-Bernges har fundet disse vidunderlige ord i teksten. Komponeret af Linda Fähs faste producent Tommy Mustac og den Schweiziske komponist Francine Jordi, giver denne nye single, lige fra første tone, en sommerlig dansebar livslyst, hvilket er den røde tråd igennem det aktuelle hit album “Du kannst fliegen”. “Jeg ved, jeg skulle glemme dig, men det er ikke så nemt“…

I slutningen af det sidste årti fra Benken (Kanton St. Gallen) hvor Linda Fäh stammer fra – blev hun Miss Schweiz 2009. Det var kun optakten til en strålende karriere som musiker, som hun havde startet, og som hun nu og da måtte forlade for de mange model og vært arrangementer. Siden 2011 har den attraktive Scweizer været på scenen ved”Musikantenstadl” i Porec/ Kroatien og begejstret 6 millioner mennesker. Der fulgte flere optrædener med – f.eks. en duet med Al Bano ved “Menschen für Menschen” Gala – ligesom utallige TV højdepunkter “bla. “Immer Wieder Sonntags”, siden har hun med sit debutalbum fra Telamo, også erobret hitlisten: “Du oder keiner” steg i forsommeren ind på plads 22 på den Schweiziske album hitliste.

I 2015 hed det “Du kannst fliegen” for den 28 årige, da hun på det aktuelle album optræder som forfatter . I efteråret erobrede hun Longplayer top 10 i hendes hjemby, mens singler som “Wenn sich unsere Lippen berühr´n” og “Titanic” hører til hendes succes sange, “Unendlich wie das Meer” er i øjeblikket det klip der har over 1,35 millioner visninger. Med “Der süsseste Schuft” præsentere den Schweiziske pop Schlager dronning nu en blinkende sommer titel og har du lyst til en af de mange mange live datoer, over 50 shows i 2016 er på programmet, så følger vi op på det senere.

Kilde: Telamo.de

Det skal du læse