“Lieber tausend als eine Nacht”, det nye album fra Al & Chris i handel

Tager man, en smart, mørkhåret brite med karisma – en ny Cliff Richard, og sætter sammen med en sjov, kærlig, charmerende, blond westfalen; som både er meget musikalsk og har en hammergod stemme. Så har man Al & Chris.

To modne mænd, der i deres bedste alder, er begyndt at klatre op ad karrierestigen i tysk schlager.

Siden de i April, i samarbejde med TELAMO, udgav deres første single “A wie Anna”, har de kun modtaget positive fanbreve og reaktioner.

Så nu er det blevet tid til, at Al & Chris kommer med deres debut album: “Lieber tausend als ein nacht”. Der udkommer den 3.1.2013 fra TELAMO.

Englænderen Al og hans partner på scenen Chris, mødtes i sin tid i et cover band i regionen Osnabrück. Der opstod hos dem begge et ønske om, at gå deres egne veje som AL & Chris. Det var Tobias Reitz, brancheintimus og tekstforfatter, der opdagede dem og introducerede dem for producent og komponist Tommy Mustac – et møde der resulterede i deres første udspil som Al & Chris.

Albummet “Lieber tasusend als ein nacht” er et album, der præsenterer moderne tysk schlager i en bedre form: Genkendelig, charmerende, dynamisk og fyldt med mandlige kærlighedserklæringer til kvindernes verden. Rytmiske sange som “A wie Anna”, “Giulia”, “Teufel om blut”, “Liebe, acht liebe”, “Vergessen ist leichter gesagt als getan” giver pladen et rigtig drive og god stemning. Med afbalancerede sangvalg, melankoli og drømme, forføres man af teksterne og musikken i “Bis zum letzten herzschlag”, Komm zurück”, “Wenn wir alleine wär´n”. Og hvem ved, om ikke sangene “Ein königin ohne königin” eller “Der wind singt deine lieder”, med sin melodiske power og kvalitet, vil vokse sig stor og blive den nye tyske pophymne.

Man kan mærke på albummet, at de to kunstnere “forstår sig blindt” på musikken. De nu “ikke mere 20-årige”, har grundene til at have, uendeligt med historier at fortælle, og er faldet for den tyske schlager med hud og hår.

I dag arbejder Al & Chris sammen med folk, som har ført dem til succes blandt deres forbilleder. Store kunstnere så som Helene Fischer, Francine Jordi, Angelika Milster, Patrick Lindner, Kristina Back og Michael Hirte. Cirklen sluttes og Al & Chris kan være stolte af deres produktion. Man kunne føle sig inspireret, til at sidestille dem med – og føje dem til – ovenstående liste af stjerner.

Debut albummet “Lieber tausend als eine nacht” inklusiv hitsinglen “A wie Anna” udkommer den 3.1.2014

Den 4. januar i Greven, vil der blive afholdt udgivelsesbegivenhed der allerede er udsolgt, hvortil kunstnerne byder velkommen til medierne.

Mere info på www.alundchris.de.

Al-&-Chris-ny-Cd

Kilde: Telamo.de

Det skal du læse