Libero 5: “Ein bisschen Frieden”

Den 28. februar udgav TELAMO “Ein bisschen Frieden” fra kølner partymusikeren Libero 5.

Partymusikeren og humørmageren giver traditionelle sange en ny diskolyd, og disse succesrige schlagere får muligvis en ny plads i den tyske musikhistorie. Sangene er hurtigere og klarere, og akkompagnement til vokal og tekster er dominerende og – undrer det nogen – dansebar. Det giver god mening, men der er også følelsen af en partysang, der i denne nye udgave bliver et evighedshit – versionen fra 1982 blev lavet til en akustisk guitar med stærk forbindelse til tekst og stemme.

Det var den 24. april 1982, at den 17-årige Nicole med sin hvide guitar og denne sang på engelsk fra Ralph Siegel indtog scenen i Harrogate. Hendes rolige og moderne version af “Ein bisschen Frieden” gav Tyskland den første sejr i Melodi Grand Prix.

Kilde: Telamo.de
Kilde: Telamo.de

Libero 5, alias Thorsten, har været på den tyske partyscene siden 2005. Da han er født og bosat i Køln, har han selvfølgelig dybe rødder i byen. Det er derfor heller ikke overraskende, at den store FC Køln fan fik sit gennembrud med sit første landsdækkende hit i 2006, “Lu-Lu-Lukas Podolski Song”, der nu har opnået kultstatus. Med sin EM-hymne i 2008, “Deutschland ist der geilste Club der Welt”, var han seks uger på den tyske MediaControl-hitliste.

Hans nummer “Der ganze Bus muss Pipi” var et stort Aprés-Ski hit det forgangne år og var på et tidspunkt “Mallorca-hit des Jahres”.

Sangene fra Libero 5 findes på talrige party-udgivelser som Ballermann Hits, Goldstrand Hits, Aprés Ski Hits m.fl.

Liveoptrædener fra Libero 5 på Mallorca har de seneste år fundet sted i det legendariske Bierkönig og var næsten et must for alle på ferien.

Kunstnerens hjemmeside: Libero 5.de

[box_info]Kilde:TELAMO.de[/box_info]

Det skal du læse