Liane: “Du wusstest, dass ich frei sein will”

Für dich und mich/da gibt’s kein Happy End/auch wenn dein Herz/vielleicht daran verbrennt”. Sådan synger magiske Liane i begyndelsen af “Du wusstest, dass ich frei sein will” på hendes helt nye single fra TELAMO, der udkommer 4. april 2014. Samtidig er det også titelnummeret og første forsmag på hendes album “Frie sein,” som udkommer til foråret (9. maj), og som er et perfekt billede af Lianes verden og er produceret af Stefan Pössnicker. Man mærker gennem hele albummet, at der ikke er plads til dårligt humør. Den sympatiske sangerinde viser en masse følelser, og med et charmerende smil beder hun om frihed på denne sommerlige euforiske melodi:“På et tidspunkt/ vil du forstå mig”

 

Kilde: Telamo.de
Kilde: Telamo.de

 

Karismatisk, attraktiv og vanvittig talentfuld

Sangerinden fra Baden-Württemberg har allerede demonstreret sit flair for at lave en enørehænger med singlen “Ein Bett aus sternen,” som allerede er udkommet fra TELAMO. Hun har længe været en fast del af schlagerverdenen. For fem år siden blev Liane nomineret til Herbert-Roth-Prisen for en af hendes ægte ørehængere, og siden var hun ikke kun stamgæst i Funk og i tv (bl.a. 2 optrædener ved “Immer wieder sonntags…”), men sidste efterår blev hun valgt ved Goldenen Künstlergala i Stuttgart til “Künstlerin des Jahres 2013” og vandt oven i købet en Smago Award i kategorien “Schlagerstern”.

Hun dominerede i sidste uge hitlisten i radioen med hendes rene romantiske og overstrømmende popschlagerlyd ,og når man tænker på airplay-hittet “Ich lass nur noch Sonne in mein Herz” (Jeg lader kun solen komme ind i mit hjerte), som også er hendes motto, kan man kun give lytterne ret. Nu står Liane klar i kulisserne med sit nye album “Frei sein”.

“Frei wie der Wind”. Sådan hedder den første forsmag på det nye album, og denne befriende følelse er absolut smitsom.

Kilde: TELAMO

Det skal du læse