Lena Valaitis: At være bedstemor er ingen dårlig ting for mig!

Foto: Lena Valaitis Facebook – Copyright by Anne Huneck

Da jeg mødet Lena Valaitis (75) bag kulisserne i ARD-programmet “Immer wieder sonntags”, er vejret en rædsel. Det regner, store vandpytter har dannet sig på asfalten. Men sangerinden, der ankom med sønnen Don (35), svigerinden Lidia og barnebarn Eden (1), stråler over hele ansigtet.

Fordi lille Eden får dig til at grin ved enhver lejlighed. “Da vi ankom i dag, gik han først gennem den dybeste pøl. Og han havde ingen gummistøvler på. Vi måtte derefter tørre strømperne med en hårtørrer. Jeg kan grine ad det, han er et godt barn! “, fortæller sangeren med et smil. “I øjeblikket er legepladsen et stort emne for ham – selvfølgelig kan jeg godt lide at være der, fordi jeg ikke er dårlig”

Den lille er den bedste gave til hende

Når Lena Valaitis er sammen med sit barnebarn, som hun kærligt kalder “lille mus” svinger eller spiller de mudderet, kan hun glemme alle bekymringer.

Det ser ud til, at efter hendes mand Horst Jüssens død († 67) for ti år siden, er lykken kommet tilbage i hendes liv. “Han har så mange gode ideer og gør mig så nysgerrig i min alder. Min søn Don gav mig den bedste gave med ham! “Lyder som lykken er med hende, ikke? Ikke helt. “Der er et ord, som den lille mus har lært af mig: forbudt! Han ved, at der er visse ting, han ikke kan gøre eller røre ved, fordi det er for farligt. Men jeg er ikke bedstemor, der går rundt med min pegefinger løftet hele tiden.” Det ville også være håbløst: Hvis barnebarnet ser på hende med hans bedårende øjne, er Lena Valaitis straks solgt!

Kilæde: Schlager.de

Det skal du læse