Leder han efter den næste Helene Fischer?

Foto: RTL / Stefan Gregorowius

Dieter Bohlen var ansigtet for DSDS i næsten to årtier. Siden RTL afsluttede sit samarbejde med Poptitanen, har fans håbet på en tilbagevenden af ​​”Modern Talking”-stjernen. Men RTL gav Florian Silbereisen sceptret.

Da det blev kendt, at Dieter Bohlen ikke længere ville være en del af DSDS-juryen i fremtiden, blev mange fans rædselsslagne. Den dag i dag går rygtet på, at Dieter Bohlen ville vende tilbage til RTL på et tidspunkt. Selv Pietro Lombardi håbede på det.

Nu er den nye jury for næste DSDS-sæson fastlagt: Foruden Ilse DeLange og Toby Gad vil Florian Silbereisen være på udkig efter nye talenter.

I et interview med “BILD” sagde han: “Og denne gang kan vi faktisk finde en ny superstjerne. For vi har kandidater med, som bringer verdensstjernetalenter med sig! Selv Toby Gad, en verdensstjerneproducer, var virkelig imponeret.”

Florian Silbereisen: finder han den næste Helene Fischer?

Da han selv er en succesfuld sanger og moderator, ved Florian Silbereisen, hvad en stjerne har at tage med sig. I interviewet udtalte han: “En stjerne er en superstjerne, hvis han ikke kun kan synge, men også inspirere. Der er dog ingen standardopskrift på dette.”

DSDS-vindere har de seneste år gang på gang vist, at det ikke er nok at kunne synge. Det er ikke uden grund, at Pietro Lombardi stadig er kendt over ti år efter sin succes hos DSDS i modsætning til andre vindere.

Men Florian Silbereisen følger i store fodspor – tager han det med sig, du skal bruge som jurymedlem? På trods af den store udfordring at skulle erstatte poptitanen Dieter Bohlen, er han fortrøstningsfuld:

“Men jeg tror, ​​jeg har et godt øje for ægte talent. Jeg har trods alt været i stand til at ledsage et par stjerner på vej til toppen i mange ARD-shows. Fra Andreas Gabalier til Helene Fischer. Jeg håber, vi finder den næste Helene på DSDS!”

Kilde: Stadlpost.at

RELATEREDE ARTIKLER