Laura Wilde drømmer om Kastelruther Spatzen

Den 25-årige schlagersangerinde med et strålende smil, Laura Wilde, har altid ønsket at stå på den store scene. Allerede som 11-årig blev Wilde indskrevet på konservatoriet. Siden 2009 har hun arbejdet med Uwe Busse. I 2010 udkom hendes første single “Ich sehe was, was du nicht siehst” og et år senere fulgte debutalbummet “Fang deine träume ein”, men hvad laver Laura Wilde i dag?

Kilde: Laura-wilde.de
Kilde: Laura-wilde.de

Nyt fra Laura Wilde

Den ambitiøse sangerinde hviler ikke på laurbærbladene. Laura Wildes nye album hedder “Umarme die Welt mit mir” og udkom i april 2013. Laura Wilde var overbevist om, at forventningerne til hendes album var høje. Derfor er sangerinden meget stolt af de tolv sange, der fortæller om kærlighed og længsel. Sangerinden drømmer stadig om, at folk en dag vil synge med på hendes sange. Derfor er en koncert med hendeen særlig behagelig oplevelse. Wildes nye sange er fuld af positiv energi og udstråler glæde. Med dette album forsøger hun at give fans et indblik i hendes verden.  Laura Wildes aktuelle album starter med en energisk hymne “Umarme die Welt mit mir”, der viser en livsbekræftende side af hende, men også en musikalsk eftertænksom facet fra sangerinden med “Kleine Pause von der Welt” om livets udfordringer.

Laura Wilde: Aktuel live optræden

Som allerede nævnt nyder Laura Wilde at høre sine fans synge med på hendes sange. I slutningen af 2013 og i 2014 har hun chancen for at gøre det. I december deltog hun i en lang række julearrangementer. Hun sluttede “Weihnachtsgala” i Kulmbach og “Internationalen Weihnacht” i Esslingen ved Neckar og Nordhausen af. Med “Goldenschlager 2013 – die hits des Jahres” besøgte Wilde mange tyske byer. Hendes nye tour starter i 2014 sammen med schlagerstjerner som Nik P., Michelle, Nino de Angelo og mange flere. Wilde vil begejstre sine fans.

“Das ist sehnsucht” – Laura Wildes nye hits

I starten af 2014 udgav Wilde en ny radio single “Das ist sehnsucht”, hvor hun synger duet med den belgiske sanger Christoff. I denne ballade fortæller begge stjerner, hvad længsel betyder for dem. De synger om ømhed, romantiske drømme og den fælles fremtid. De er begge klar over, at længsel kan have en brat ende. Derfor nyder de hvert øjeblik. Christoff og Laura Wildes nye video er fuld af romantiske elementer som røde roser og en  brændende pejs. Begge sangere udstråler kærlighed.

Laura Wilde beskriver sig selv som ambitiøs. Udover Goldenschlagertour har fans flere optrædener at glæde sig til. Der vil med sikkerhed blive ventet spændt på de nye sange. Wilde håber selv, at en dag vil hendes store ønske blive opfyldt – at lave et samarbejde med “Kastelruther spatzen”.

[box_info]Kilde:Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse