Lara Bianca Fuchs „Seelenverwandt“

Lara Bianca Fuchs er 33 år og har meget at tilbyde med hendes stemme. Det kan nu også høres på hendes CD “Seelenverwandt” som udkommer i dag. Hendes fans har for lang tid siden noteret datoen i kalenderen og nu er det så den dag.

Hele 14 numre er der på CD’en “Seelenverwandt” som den 33-årige kunstner har lavet under Studio arbejde med hele hendes hjerte. Hendes repertoire er mangfoldig, for den moderne ung kvinde kan både synge om romantiske følelser, samt vække dansefeberen i hendes lyttere og fans. “Ich schenk dir die Sonne” er en af de sange, der netop frembringer dansen. Hendes sommer hit “Du brennst wie Feuer auf der Haut” passer til alle soldyrkere, der kan lide at blive hængende på stranden.

Lara Bianca Fuchs er i fred med sig selv – både fagligt og personligt. Hun har en datter ved navn Ciara, som hun har dedikeret sangen “Gute Nacht Mama” til, og som skulle være en vejledning for den lille pige. Tyrolske feriegæster kender måske allerede kunstneren gennem deres ferie, for hver torsdag er der en lille hotel koncert med Lara Bianca Fuchs. Også til årlige pop festival i Tyrol i foråret kommer Lara Bianca, hvor den første fredag ​​i juli tiltrækker tusindvis af besøgende til festivalen, og gæstelisten af popstjerner er lang.

Den 33-årige er fuld af liv, hendes kærlighed til musik kan tydeligt høres på “Seelenverwandt”. Lara Bianca Fuchs har navngivet hendes album så det passer til de 14 numre af kunstneren.

Lara-Bianca-Fuchs-selenverwandt

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse