Lækkerbiskner for Schlagerfans – Så fantastisk bliver april

For nogen er det længe siden, andre har holdt det hemmeligt, og for andre kommer det ud af ingenting: Hele 5 Schlager stjerner forkæler os med helt nye albums i april. Vi præsentere de nye plader af Beatrice Egli, Andrea Berg og flere.

beatrice Egli cover

Beatrice Egli – “Kick im Augenblick” (08.04.)

Først for et par uger siden løftede hun sløret for sin fjerde longplayer. At det er halvandet år siden “Bis hierher und viel weiter” er kommet og det var tid til et nyt album, var klart. Men Beatrice Egli optrådte i talrige TV udsendelser og koncert optræden (Blandt andet på tour med Carmen Nebel) og havde simpelthen for travlt.

I februar kom den overraskende nyhed: “Kick im Augenblick” er færdig, singlen af samme navn blev udgivet kort efter. Beatrice Egli har allerede i år noget at lave: d. 10 april ses hun i ZDF show “Ein Frühlingstag in Venedig”, d. 8 Maj giver hun den første single i “ZDF-Fernsehgarten 2016”.

I forsommeren har den 27 årige sit eget show “Grosse Show der Träume” på programmet, hvor de mest talentfulde mennesker får opfyldt en drøm. Fra oktober tager hun på en Live tourne gennem Tyskland, Østrig og Schweiz.

Det ser ud til at 2016 endelig er det år hvor Beatrice Egli får sin drøm opfyldt, at være en del af den store Schlager verden.

Bestil det her: Kick im Augenblick (Deluxe Edition)

Andrea_Berg_Seelenbeben

Andrea Berg – “Seelenbeben” (08.04.)

Allerede i slutningen af 2015 var det varslet: I januar lod Andrea Berg ved Florian Silbereisen “Grosses Fest der Besten” bomben falde – “Seelenbeben”, det første album efter superhittet “Atlantis” fra 2013 udkommer d. 8 april. pladen er produceret af poptitanet Dieter Bohlen.

De første indtryk af sangene kunne man i februar få i Silbereisens “Glückwunschfest”, da Andrea Berg for første gang præsenterede det nye album for et stort publikum.

Bestil det her: Seelenbeben (Limitierte Premium Edition)

Vanessa_FuerDich

Vanessa Mai – “Für Dich” (15.04.)

Apropos Dieter Bohlen: Han har i den sidste tid ikke ligget stille og har foruden “Freudensprünge” Fantasys nr. 1 plade og Andrea Bergs “Seelenbeben” også produceret det nye album af Vanessa Mai. “Für Dich” hedder det, og udkommer d. 15 april.

Det er den første Longplayer, Vanessa Mai udgiver i sit eget navn: Pladen markere en endegyldig afgang fra “Wolken-frie” og en ny start på hendes karriere.

Kritikken rammer allerede Vanessa Mai med hendes nye single “Ich sterb für dich”: Mange fans siger at titlen er en “Anden hånds sang” fra Dieter Bohlen – han skrev den allerede i halvfemserne til bandet Touché.

Vanessa Mai er på tærsklen i begyndelsen af 2016 til en helt ny karriere. Ikke alle gamle fans vil hun få med på “Für Dich”.

Bestil fanboksen her: Für Dich-Limitierte Fanbox

Nicole_Traumfaenger

Nicole – “Traumfänger” (15.04.)

34 år siden er det nu, at Nicole med “Ein bisschen Frieden” stillede op til Eurovision Contest for Tyskland. Denne succes fra den dengang 17 årige sangerinde, nåede ud til hele verden. Men på et specielt sted er Nicole i disse dage med hendes nye album “Traumfänger” taget tilbage: Allerede i 1982 som ung kvinde i Israel sang hun for fred og forståelse – en afgørende begivenhed for kunstnerinden.

To nye videoer til den nye plade (“Heilige Erde” og “Wir seh´n uns im Himmel”) er produceret i det hellige land. En spirituel kraft men også 11 andre sange er på Nicoles nye værk. Deri beskriver hun livet – på sin egen uforlignelige måde.

Bestil her: Traumfänger

Matthias_Reim_Phoenix

Matthias Reim – “Phoenix” (15.04.)

“Drei Akkorde und die Wahrheit ” skulle Matthias Reim jubilæumsalbum egentlig hedde – 25 år efter sit megahit “Verdammt, ich lieb dich”. Men det gik anderledes: Matthias Reim blev meget syg, måtte aflyse tour og album. Først i slutningen af 2015 var han stærk nok, til at gå i studiet igen.

Nu kommer det længe ventet album “Phoenix” endeligt. Den legendariske fugl der opstiger fra asken, er ikke uden grund til inspiration til Reims nye værk.

Med “Phoenix” har den 58 årige lavet en personlig plade. 14 rockede tankevækkende sange, der virkelig siger, når han siger: “Mein Leben ist Rock´n´Roll”.

Bestil her: Phoenix-Premium Edition

Kilde: Schlagerblume.de

RELATEREDE ARTIKLER