Kvinde power på toppen af hitlisten

Toppen af schlager hitlisten er domineret af tre power kvinder, Andrea Berg, Beatrice Egli og Helene Fischer, som alle stormer hitlisterne. Alle tre har mere end fortjent det, for med deres talent og deres arrangement er det beundringsværdigt.

Schlager dronningen Andrea Berg fører an i top 3 kvinde racet, med “Das gefühle” hvor hun forbliver nummer 1 på hitlisten og holder fast i spidsen. Beatrice Egli er med hendes hit “Jetzt und hier für immer” er gået fra 2. til 3. pladsen og Helene Fischer har med “Fehlerfrie” har lagt sig på 2. pladsen og er dermed gået fra 3. til 2, pladsen. Så dermed er top 3 på hitlisten i denne uge perfekt og i hænderne på kvinderne.

Generelt kan det ses, at på hitlisten er kvindeandelen meget høj. Den eneste mandlige repræsentant på top 5 er kongen af Mallorca Jürgen Drews, med hans sang “Kornblumen” som har plads 4.

Især Beatrice er det lykkes for. Hun er repræsenteret 2 gange på top 5, fordi også plads 5. går til den livlige og sympatiske schlager sangerinde. Med sangen “Mein herz” ligger hun mange konkurrenter bag sig.

Også Helene Fischer er repræsenteret flere gange på top 10. “Helene´s Ultimatives schlagermedley” har formået at ligge sig ind på plads 9.

Hvordan mon næste uge vil se ud? Kan de tre holde hitlist spidsen? Den komplette top 100 kan du se her: Hitlisten

andrea-berg-beatrice-egli-helene-fischerKilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse